Som nahnevaný sám na seba. Chcel som viac riskovať a neriskoval som, hodnotil Weiss

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Som nahnevaný sám na seba. Chcel som viac riskovať a neriskoval som, hodnotil Weiss

Tréner Weiss si po prehre s Ľubľanou sypal popol na hlavu.
Tréner Weiss si po prehre s Ľubľanou sypal popol na hlavu.TASR
Bratislavský Slovan mal istotu postupu vo vrecku predčasne. V záverečnom skupinovom kole sa chcel pred svojimi fanúšikmi rozlúčiť s európskym rokom 2023 víťazstvom. Nie všetko ale na trávniku išlo podľa predstáv, aj preto dohrával o vylúčeného Borjana a nakoniec prehral 1:2. Súboj hodnotil pre RTVS Šport šéf lavičky Vladimír Weiss st. (59).

Prehra 1:2 

"Samozrejme, som smutný z toho, že sme nezískali aspoň bod. Chceli sme vyhrať a rozlúčiť sa pozitívne. Nepodarilo sa. Som nahnevaný hlavne sám na seba."

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore

Vylúčenie Milana Borjana

"Hnevám sa sám na seba, pretože som neurobil v danej minúte rozhodnutie, ktoré som chcel. Trochu som počkal... Milanov zákrok by som teraz nehodnotil. Celkovo sme mali dobrý vstup do zápasu. Vypracovali sme si šance, následne inkasovali hlúpy gól po nepozornosti. Vyrovnáme v ťažko zápase, potom som chcel riskovať a neriskoval som." 

Flashscore známky základných zostáv.
Flashscore známky základných zostáv.Flashscore

Druhé miesto a šestnásťfinále

"Ako som povedal už skôr, aj hráčom som sa pred zápasom poďakoval za celý ročník. Cieľ sme viac-menej splnili. Chcel som to smerovať trochu inak. Dať šancu aj hráčom, ktorí nehrali, ako Vojtko či Lichý. Nakoniec som sa rozhodol takto a nemal som šťastnú ruku."