Allegri výkon rozhodcu komentovať nechcel: Môžeme sa dostať do finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Allegri výkon rozhodcu komentovať nechcel: Môžeme sa dostať do finále

Massimiliano Allegri prežíval stretnutie intenzívne pred svojou lavičkou.
Massimiliano Allegri prežíval stretnutie intenzívne pred svojou lavičkou.Profimedia
Tréner Juventusu sa po zákroku na Rabiota (28) v malom vápne Sevilly rozhodol nekomentovať neodpískaný pokutový kop. Pozápasové hodnotenie otočil do pozitív. Vyzdvihol tím, ktorý sa po inkasovaní nevzdal.

Massimiliano Allegri sa k prvému zápasu semifinále Európskej ligy vyjadril optimisticky a po remíze na štadióne Sevilly zostal pozitívny.

"Bol to dobrý zápas až do ich gólu. V prvej časti stretnutia sme sa zle rozhodovali v poslednej tretine ihriska. Keď sa zdalo, že sa ľahko dostaneme k bráne, namiesto toho sme si boj skomplikovali. Následne sme sa vyviedli z koncentrácie a vedeli, že Sevilla je skúsené mužstvo, ktoré vždy hrá s pokojnou hlavou. Bolo dobré, že sme nepripustili nič horšie. Bál som sa, že inkasujeme na 0:2," prezradil tréner.

Veľkú pochvalu vyslovil aj Paulovi Pogbovi, ako striedajúcemu hráčovi, ktorý vracal loptu po rohovom kope na hlavu Gattiho.

"Samozrejme, keby mal dobrú kondíciu, hral by som s ním od začiatku, ale nie je to tak. Keď je hra na súperovej polovici, stáva sa svojou kvalitou a fyzickou pripravenosťou výnimočným hráčom. Všetci chlapci si počínali dobre s túžbou po víťazstve. Štyria vpredu behali ako šialenci," dodal Allegri.

K neodpískaniu pokutového kopu na Adriena Rabiota, ktorý mohol zmeniť tvár zápasu, sa však nevyjadril. "O rozhodnutiach rozhodcov nediskutujeme. Pozeráme sa na mužstvo, ktoré sa po góle nezlomilo a pokračovalo v hre. Ak to bola penalta, rozhodli oni. Nás zaujíma, čo sa robí na ihrisku z nášho pohľadu."

Rabiot: Bola to jasná penalta

K faulu, ktorý inkasoval v 87. minúte, sa rozhodol vyjadriť aj samotný Rabiot. "Bolí ma noha, bol to škaredý faul. Jasný na penaltu, ale VAR zostal ticho. Vidíte, že sa nedotkol lopty a chytil si nohu."

"VAR neupozornil rozhodcu. Neviem prečo, podľa mňa je to jasný faul, ale budúci štvrtok je ďalší zápas a musíme sa naň sústrediť," dodal a komentátorom Sky ukázal stopy po nakopnutí Badém.

"Bojovali sme až do konca. Ukázali sme, že chceme vyhrať. Som šťastný za Gattiho aj celý tím. Snažili sme sa tlačiť do brány. Nakoniec je tu nádej do odvety," uzavrel Rabiot.