Chaos, boli sme všade a nikde. Nespoznával som to, priznal Klopp po rekordnej prehre

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chaos, boli sme všade a nikde. Nespoznával som to, priznal Klopp po rekordnej prehre

Klopp si je dobre vedomý, že Liverpool je pred odvetou v náročnej situácii.
Klopp si je dobre vedomý, že Liverpool je pred odvetou v náročnej situácii.Reuters
Podľa manažéra Jürgena Kloppa (56) chýbala Liverpoolu vo štvrtok proti Atalante taktická disciplína - aj preto si anglický klub plne zaslúžil prehru 0:3 v prvom zápase štvrťfinále Európskej ligy.

Liverpool - Atalanta 0:3

Gianluca Scamacca sa presadil ako na konci prvého dejstva, tak aj v prvej štvrťhodine toho druhého, zatiaľ čo Mario Pašalič zavŕšil impozantné víťazstvo Talianov na Anfielde. Liverpool si tým vyrovnal najväčšiu domácu prehru v európskych súťažiach (predtým prehry s Realom Madrid v Lige majstrov 2:5 a 0:3).

"Bol to naozaj zlý zápas, panebože. Začali sme dobre, naozaj dobre, ale potom sme v tom nepokračovali. Myslím si, že ešte predtým, ako dali gól, sme boli trochu dezorientovaní. Boli sme všade a nikde," povedal Klopp novinárom.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Opta by StatsPerform

"V strede poľa bol chaos, pravý stredopoliar bol na ľavej strane, ľavý stredopoliar bol inde, útočník tiež. Nespoznával som to, bolo to naozaj zvláštne. Z futbalového hľadiska sa bavíme o taktickej disciplíne. Odohrali sme zlý duel, zaslúžili sme si prehrať a teraz si tým musíme prejsť."

Liverpool sa bude snažiť zvrátiť deficit v odvete v Taliansku budúci týždeň, ale ešte predtým v nedeľu hostí v Premier League Crystal Palace.

Keďže klub z Merseyside je zapojený do tesného súboja o titul s Arsenalom a Manchestrom City, Klopp uviedol, že hráči sa musia rýchlo preniesť cez štvrtkovú prehru.

"Chlapci majú presne tento večer na to, aby sa cítili zle. Následne sa musíme znova pripraviť na zápas s Crystal Palace, tak to je. Povedal by som, že dnes to bol pre nás výkonnostne najnižší bod za dlhú dobu," uzavrel Nemec.