Szczesny nedohral duel EL pre problémy s dýchaním, absolvoval prvé vyšetrenia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Szczesny nedohral duel EL pre problémy s dýchaním, absolvoval prvé vyšetrenia

Juventus si musel poradiť bez svojej jednotky.
Juventus si musel poradiť bez svojej jednotky. Profimedia
Brankár Juventusu Wojciech Szczesny (32) počas duelu Euŕópskej ligy so Sportingom Lisabon na chvíľu vystrašil všetkých prítomných. Ťažko sa mu dýchalo a ihrisko musel opustiť už v prvom polčase. Vystrašila ho tachykardia, ale po absolvovaných vyšetreniach vyzerá všetko v poriadku.

Poľský gólman potreboval v 42. minúte zápasu lekársku pomoc. Opakovane sa chytal v oblasti hrudníka a rozprával sa so spoluhráčom Bremerom, ktorý vyzval personál doktorov Juventusu, aby vstúpil na ihrisko. Bývalý hráč Arsenalu zostal v strehu počas rozhovoru s lekármi, tí po krátkej chvíli informovali trénera Massimiliana Allegriho, že už nemôže pokračovať v hre.

Nahradil ho kolega Mattia Perin. Szczesny bol schopný opustiť ihrisko po vlastných, ale vyzeral dosť znepokojene vzhľadom na to, že odchádzal v slzách. Pred vstupom do tunela na Allianz Stadium sa krátko porozprával s trénerom Allegrim. Sky Sport Italia tvrdí, že Szczesny mal problémy s dýchaním.

Reprezentant Poľska už absolvoval predbežné vyšetrenia srdca. Nenašli žiadnu abnormalitu a samotný hráč vyzeral oveľa pokojnejšie. Napriek tomu sa podrobí ďalším prehliadkam. Spoluhráči ho potešili výhrou 1:0 nad portugalským celkom, ktorú premiérovým gólom v drese Juventusu zariadil Federico Gatti.