Zmenil som sa, myslím viac na ostatných. Mourinho je s Rímom na prahu ďalšieho úspechu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zmenil som sa, myslím viac na ostatných. Mourinho je s Rímom na prahu ďalšieho úspechu

Mourinhov Rím vedie v semifinále s Bayerom Leverkusen 1:0
Mourinhov Rím vedie v semifinále s Bayerom Leverkusen 1:0AFP
Manažér AS Rím José Mourinho (60) v stredu povedal, že v posledných rokoch sa zmenil a zaujal nesebeckejší postoj.

Myslí viac na ostatných

Pred štvrtkovou odvetou semifinále Európskej ligy na pôde Bayeru Leverkusen Mourinho, ktorý s Interom Miláno a Portom vyhral Ligu majstrov a s Manchestrom United i Európsku ligu, uviedol, že je teraz nesebeckejší.

Bayer - AS Rím, 21:00

"Súčasnosť je dôležitejšia. Minulosť je minulosť. Budúcnosť nepoznáme. Samozrejme, rád by som sa dostal do tohto finále. Nie však až tak kvôli sebe. Ako som už povedal, stal som sa iným človekom a myslím viac na ostatných ako na seba."

"Veľmi by som si to prial kvôli chlapcom a fanúšikom. Fanúšikovia preto, lebo sú absolútne výnimoční, chlapci sú neuveriteľná skupina. Majú za sebou sezónu, v ktorej do toho dávajú všetko." Rím má pred odvetou výhodu 1:0.

Budúcnosť nerieši

Mourinho tiež poznamenal, že zisk Európskej ligy nebude mať žiadny vplyv na jeho budúcnosť, napriek fámam, ktoré ho spájajú s francúzskym gigantom Paríž Saint-Germain.

"Nechcem hovoriť o tom či onom. Sústredím sa na tento zápas. Na nič iné. Nemyslím na finále (Európskej ligy) a ešte menej premýšľam o svojej budúcnosti," odmietol diskutovať o iných záležitostiach.

Mourinho, ktorý v Reale Madrid tri sezóny trénoval súperovho manažéra Xabiho Alonsa, povedal, že má "veľký rešpekt" pred štvrtkovým súperom, ktorý v tejto sezóne doma zdolal Bayern Mníchov, Atlético Madrid, Union Berlín a RB Lipsko.

Mourinho zažartoval, že Rím "už vyhral Európsku ligu", keďže v súťaži zostali ako jediný účastník, ktorý sezónu nezačínal v Lige majstrov. "Ak je Európska liga pre tých, ktorí ju začali, potom je pohár náš. Teraz dúfajme, že vyhráme a postúpime do finále," vtipkoval na záver.