Ten Hag bude v najbližších mesiacoch odvolaný z funkcie, myslí si Keane

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ten Hag bude v najbližších mesiacoch odvolaný z funkcie, myslí si Keane

Keane má v otázke budúcnosti trénera jasno.
Keane má v otázke budúcnosti trénera jasno.AFP
Eric ten Hag (53) nemá v Manchestri United na ružiach ustlané. Holandskému trénerovi sa nedarí mužstvo dostať z krízy a logicky tak silnejú špekulácie o jeho odchode z Old Trafford.

Športové operácie klubu po novom riadi spoločnosť INEOS, ktorá by mohla zmeniť optiku vedenia slávneho celku. Sir Jim Ratcliffe je odhodlaný priviesť United späť na vrchol a bývalý hráč "červených diablov" Roy Keane verí, že si v blízkej budúcnosti privedie vlastného trénera.

Na otázku televízie ITV, či na neho urobilo dojem, čo ten Hag v United robí, Keane odpovedal: "Ani nie. Myslím si, že to je problém United, keď prídete, viete, čo dostanete. Ak manažér spomenie projekt, pravdepodobne to znamená, že v najbližších mesiacoch odíde. To strašné slovo 'projekt'. Nevidel som ho dnes a nevidel som ho ani v posledných mesiacoch," povedal po triumfe v FA Cupe nad treťoligovým Wiganom 2:0.

"V ďalšom kole majú ľahký žreb, ale potrebujete lepšiu úroveň a čo sa týka šancí, ktoré si dnes vytvorili, vždy očakávate viac," reagoval na fakt, že Manchester premenil v stretnutí len dve príležitosti z celkového počtu 14 striel na bránu.