Haraslín vyvracia mylné informácie o zranení: S Denisom sme si to vysvetlili, je to za nami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Haraslín vyvracia mylné informácie o zranení: S Denisom sme si to vysvetlili, je to za nami

Haraslín sa ohradil voči nepravdivým tvrdeniam o svojom zdravotnom stave.
Haraslín sa ohradil voči nepravdivým tvrdeniam o svojom zdravotnom stave.TASR
Deník Sport vo štvrtok informoval o zranení Lukáša Haraslína (27), ktoré mu mal v príprave spôsobiť reprezentačný spoluhráč Denis Vavro (27). Krídelník pražskej Sparty by tým pádom podľa českého portálu nestihol štart jarnej časti najvyššej súťaže. Slovenský futbalista ale všetko vyvrátil.

Haraslín sa stal terčom tvrdého zákroku 20. januára v prípravnom zápase s FC Kodaň, keď ho Vavro fauloval zozadu, za čo dostal červenú kartu. Stopér dánskeho tímu išiel v polovici ihriska v plnej rýchlosti do sklzu a okrem lopty trafil aj súperov členok. Haraslín už v druhom polčase do zápasu nenastúpil. Počas zimného sústredenia v Španielsku nenaskočil ani do prípravných duelov a trénoval len individuálne.

"Ahojte. Veril som, sa už k tomuto nedostaneme, ale znovu sa musím vyjadriť. Po Denisovom zákroku som bol úplne v pohode. Neviem odkiaľ majú ľudia informácie, že mi spôsobil zranenie. Ja som si to s ním vysvetlil, všetko je to za nami, sme normálne ďalej kamaráti a spoluhráči z repre," uviedol veci na pravú mieru vo svojom instagramovom príbehu.

"Verím, že spolu pocestujeme na EURO. Tí, ktorí máte informácie o tom, že ma Denis zranil, klobúk dole. Budem rád, ak to nebudete riešiť. Po dohode s trénerom som v Španielsku neodohral ani jeden zápas, aby som si doliečil staré zranenie," dodal.

Sparta vstúpi do jarnej časti v sobotu 10. februára, keď sa predstaví na štadióne Karvinej.