ViOn čaká na víťazstvo desať kôl. So Skalicou si v boji o záchranu body podelil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
ViOn čaká na víťazstvo desať kôl. So Skalicou si v boji o záchranu body podelil
Krídelník Karol Mondek sa postaral nielen o nebezpečné zakončenie, ale tiež niekoľko gólových centrov.
Krídelník Karol Mondek sa postaral nielen o nebezpečné zakončenie, ale tiež niekoľko gólových centrov.Profimedia
Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble remizovali v 3. kole v skupine o udržanie sa vo Fortuna lige s MFK Skalica 0:0.

FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble – MFK Skalica 0:0

Vstup do zápasu vyšiel lepšie Skalici. Už vo štvrtej minúte sa musel pri krížnom zakončení Hašu zvnútra šestnástky vytiahnuť dôležitý zákrok brankár Lukáč. Domáci strážca svätyne bol v permanencii aj pri hlavičke Yaoa a v závere dejstva po individuálnom priniku Vlaska, ktorému taktiež nedovolil otvoriť rezultát. ViOn sa dostal do zápasu prakticky až po dvadsiatich minútach. Najnebezpečnejší na ihrisku bol Karol Mondek. Najprv milimetrovým centrom za obranu vyzval do zakončenia Ďubeka - mieril do brvna a následne to skúšal šikovný krídelník obstrelom k ľavej žrdi. Šemrinec mu skvelým zákrokom prekazil radosť. 

Zápasová štatistika.
Zápasová štatistika.Flashscore

Po zmene strán tempo hry opadlo z jednej i druhej strany. Fanúšikovia príliš veľa futbalovej krásy nevideli. Šance prichádzali ojedinele. Krátko po návrate na trávnik hlavičkoval po centri Mondeka zblízka Almeida do Šemrinca. Tesne pred koncom mohol rozhodnúť Švec. Osamotený sa dostal v šestnástke k lopte, ale situáciu vyriešil veľmi zle. Zblízka pálil vysoko nad. Zlaté Moravce nezvíťazili už v desiatom zápase za sebou a patrí im v tabuľke 10. miesto. Na jedenásty Trenčín majú dvojbodový náskok, no ten má stretnutie k dobru. Skaličania si udržali tretie čisté konto v rade a sú na deviatej priečke.