Zlaté Moravce oznámili odchody opôr. Končí brankár i defenzívne štíty

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Zlaté Moravce oznámili odchody opôr. Končí brankár i defenzívne štíty
Patrik Lukáč ďalšie štarty v drese ViOnu nepridá.
Patrik Lukáč ďalšie štarty v drese ViOnu nepridá.Facebook: FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
Fortunaligový FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble sa pred sezónou 2023/2024 rozlúčil so šiestimi hráčmi, ktorí ďalej nebudú pokračovať v jeho kádri.

Azda najväčšou oporou, ktorá pri rieke Žitava už pôsobiť nebude, je Patrik Lukáč. Brankárska jednotka Zlatomoravčanov uplynulého ročníka pomohla k udržaniu vo Fortuna lige, v klube pôsobila od augusta 2020. Za necelé tri roky si Lukáč pripísal 60 štartov v najvyššej súťaži, v ktorých zaknihoval 18 čistých kont. 

Po 69 zápasoch nebude pokračovať ani Tomče Grozdanovski. Futbalista zo Severného Macedónska drží rekord v počte najviac odohraných stretnutí za ViOn v podaní legionára. Defenzívny stredopoliar patril do tímu od februára 2019, na jeseň 2021 si "strihol" krátke hosťovanie v Chorvátsku.

Martin Bednár opúšťa Zlaté Moravce po dvoch rokoch, odkedy prišiel z Dunajskej Stredy. Počas nich odohral defenzívny univerzál 50 ligových zápasov.

Hosťovania sa končia trojici Alden ŠuvalijaLucas Demitra, Kenneth Ikugar. Šuvalija z pozície stopéra naskočil do 24 meraní síl, krídelník Demitra a hrotový útočník Ikugar ako ofenzívni hráči veľa vody nenamútili.