Ancelotti pred bitkou so Sevillou: Ak nám Ramos dá gól, môže oslavovať, ako chce

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ancelotti pred bitkou so Sevillou: Ak nám Ramos dá gól, môže oslavovať, ako chce

Ancelottiho čaká náročný duel.
Ancelottiho čaká náročný duel.AFP
Real Madrid sa po reprezentačnej prestávke stretne so Sevillou. Carlo Ancelotti (64) pred návratom La Ligy médiám na tlačovej konferencii prezradil odpovede k viacerým témam. Jeho káder bude chcieť na Štadióne Ramóna Sáncheza Pizjuána získať tri body, ktoré mu umožnia udržať sa na ligovom čele.

Ancelotti okrem iného zhodnotil aktuálnu situáciu "Los Blancos" na tlačovej konferencii, ktorá sa zamerala na otázky o športovej forme kádra, strete so Sergiom Ramosom a detailoch, kedy bude môcť Arda Güler debutovať v oficiálnom dueli.

Forma 

"Tím je pripravený. Tí, ktorí sa vrátili z reprezentácií, prišli v dobrej kondícii. Navrátilci z Južnej Ameriky dobre trénovali a zotavili sa. K dispozícii sú okrem Ceballosa všetci, vrátane Alabu."

Ak Ramos skóruje, nech oslavuje

"Rád ho uvidím a pozdravím. Mám k nemu zvláštnu náklonnosť. Dnes tu sedím predovšetkým vďaka Sergiovi Ramosovi. Ak by nedal gól vo finále Ligy majstrov 2014, asi by som tu nebol. Ak nám cez víked strelí gól, môže oslavovať, ako chce."

Arda Güler

"Je celkom v poriadku, ale trochu mu chýba kondícia. O približne dva týždne nastane jeho čas, keď bude schopný hrať. Jeho vlastnosti z neho robia skôr tvorcu hry, ale môže hrať aj ako krídelník. Zatiaľ nemal šťastie, ale má všetok čas na svete, aby sa mu tu darilo."

Návrat po prestávke

"Je mnoho vecí, ktoré ma znepokojujú, pretože Sevilla bude od nás veľa vyžadovať. Bude to komplikovaný zápas ako vždy. Viac ma trápi, že sme zabudli na dobré veci, ktoré sme robili pred prestávkou. Musíme sa vrátiť na rovnakú úroveň."

1300. zápas v pozícii trénera

"V Reale Madrid som veľmi šťastný. Som aj trochu sebecký, pretože je potrebné robiť svoju prácu dobre. Nehovorím o svojej budúcnosti, pretože tou je duel so Sevillou, streda a El Clásico."

Rodrygo na pozícii "deviatky"

"Je dôležité vedieť, kde chce hráč hrať. Niekedy požiadavky tímu znamenajú, že niektorí futbalisti musia niečo obetovať. Rodrygo je kompletný útočník a môže hrať aj ako hrot. Hral tam aj proti Neapolu. Na prvom mieste sú potreby mužstva a až potom požiadavky hráča. Predtým, ako zmením ich pozíciu, ich o tom informujem a spýtam sa ich, či to zvládnu."