Barcelona nemôže zaregistrovať novú posilu, dvojica hráčov odmieta opustiť klub

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona nemôže zaregistrovať novú posilu, dvojica hráčov odmieta opustiť klub

Španielsky gigant rieši zamotanú situáciu.
Španielsky gigant rieši zamotanú situáciu.Profimedia
Barcelona je údajne frustrovaná z prístupu Ansu Fatiho (20) a Ferrana Torresa (23), pretože odmietajú zvážiť odchod z klubu.

Diario AS podrobne uvádza, že Katalánci v súčasnosti nemôžu robiť na trhu žiadne výraznejšie pohyby, kým nepredajú hráčov. Tvrdia, že z potenciálnych odchodov bol rokovaniam otvorený len Franck Kessie, pričom sa nebránil prípadnému odchodu. Hráčovi zástupcovia verejne popreli myšlienku jeho skorého odchodu z Barcelony.

Madridský denník ďalej uvádza, že "Blaugranas" sú sklamaní z Fatiho a Torresa. Obaja hráči sú si vedomí, že v budúcej sezóne budú mať málo herného času, ale sú neoblomní a nechcú počúvať žiadne ponuky týkajúce sa opustenia katalánskeho klubu, ktorému to bráni v aktivitách na futbalovom trhu. Jediná možnosť, ako zaregistrovať novú posilu Vitora Roqueho už teraz v lete, je odchod jedného z tejto dvojice. Zdá sa to ale veľmi nepravdepodobné. 

Spomínaní futbalisti majú právo na to, aby ich zmluvy s klubom vydržali do konca. Barcelončania môžu byť frustrovaní, no je to práve klubové vedenie, ktoré sa rozhodlo dať im takéto kontrakty. Ako v minulej sezóne ukázal Frenkie de Jong, napraviť si reputáciu u tamojších fanúšikov sa dá v priebehu niekoľkých mesiacov.