Brozovičov agent rokuje v Saudskej Arábii, hráč ale sníva o Barcelone

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Brozovičov agent rokuje v Saudskej Arábii, hráč ale sníva o Barcelone

Brozovič a Modrič v reprezentačnom drese. Zahrajú si proti sebe v jednej lige?
Brozovič a Modrič v reprezentačnom drese. Zahrajú si proti sebe v jednej lige?Profimedia
Prakticky zo dňa na deň sa Marcelo Brozovič (30) stal hlavným prestupovým cieľom Barcelony. Tréner Xavi Hernández (43) si je vedomý, že pri aktuálnej finančnej situácii klubu sa musí vzdať Zubimendiho (24) či Kimmicha (28). Dvere sa tak otvorili stredopoliarovi milánskeho Interu, ktorý sa v júni predstavil vo finále Ligy majstrov.

Marcelo Brozovič je hráč, o ktorom sa nerozpráva v priebehu každého prestupového okna ako o hlavnom ťaháku. Tobôž nie smerom do Barcelony. Situácia sa zmenila nielen na trhu, ale najmä v Katalánsku. Chorvát podáva pod vedením Simoneho Inzaghiho natoľko spoľahlivé výkony, až šampióna La Ligy zaujal. 

FC Barcelona však nie je jediným tímom, ktorý ide po tejto ceste. Už tradične sa ozvala saudskoarabská liga na čele s Al-Nassr. Podľa dostupných informácií odštartovalo vedenie klubu rokovania s hráčovým agentom.

Táto možnosť sa ale nepáči samotnému Brozovičovi, ktorý vyjadril túžbu obliekať si farby "Blaugranas". Po odchode Busquetsa je chorvátsky pivot k dispozícii a pripravený prijať novú výzvu. Barca sa posilnila o Gündogana, no v jeho prípade preferuje univerzálnosť smerom do ofenzívy. 

Brozovič proti Španielsku
Brozovič proti ŠpanielskuAFP

Hoci je hráč zaujímavým profilom pre trénerský štáb Xaviho Hernándeza, Brozovičov agent nie je s jeho prestupom do Barcelony úplne stotožnený. Odrádza ho nestabilná ekonomická situácia katalánskeho celku. Na Blízkom východe je predsa len oveľa viac financií.

Napriek všetkému Barça využíva svoju históriu a meno, aby Brozoviča presvedčila. Saudská Arábia zasa tlačí na jeho agenta. Najbližšie dni ukážu, či vyhrá futbalová vášeň, alebo vidina v 30 rokoch zarobiť jedny z posledných veľkých peňazí. 

Viac prestupov či špekulácií