Barcelone sa z hosťovania vráti šesť hráčov. Kto v klube ostane a kto odíde?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Barcelone sa z hosťovania vráti šesť hráčov. Kto v klube ostane a kto odíde?
Aká budúcnosť čaká Lengleta?
Aká budúcnosť čaká Lengleta?Profimedia
Barcelona chce v najbližších týždňoch urýchliť svoje letné prestupové plány. Pred koncom finančného roka klubov na konci júna budú chcieť "Blaugranas" uskutočniť čo najviac viazaných predajov, aby zmiernili tlak na svoj platový limit.

Šesť hráčov, ktorých budúcnosť je prinajmenšom neistá, sú navrátilcami z hosťovaní. Očakáva sa, že len dvaja majú šancu zostať v klube. Zdá sa, že vedenie klubu bude tento týždeň rokovať so všetkými z nich, aby si vyjasnili ich budúcnosť.

Najväčšiu šancu na zotrvanie majú Nico González a Abde Ezzalzouli. Najbližšie k trvalému odchodu je Clement Lenglet. Francúzsky obranca, ktorý má jeden z vyšších platov a minulý rok strávil na hosťovaní v Tottenhame, rokuje so Spurs o uzavretí dohody. Katalánsky denník uvádza jeho cenu na hranicu 10 až 15 miliónov eur, hoci inde sa spomína nižšia suma.

Medzitým si Samuel Umtiti obnovil svoju dobrú reputáciu v Lecce a očakáva sa, že toto leto tiež odíde, pričom sa o neho zaujíma bývalý zamestnávateľ Lyon.

Sergiño Dest strávil sezónu na hosťovaní v milánskom AC, ale na jej konci sa sotva dostal do zostavy "Rossoneri". Barcelona by ho nepochybne rada predala, ale možno bude nútená k ďalšiemu zapožičaniu. Ak sa tak stane, musí dúfať, že Američan v budúcej sezóne ukáže svoj talent. S Destom bol spájaný Union Berlín, ale tieto fámy v posledných týždňoch utíchli.

Po druhom neúspešnom pôsobení v Elche vracia aj Alex Collado. Ofenzívny stredopoliar sa nedokázal presadiť a očakáva sa, že opäť odíde - do konca zmluvy mu zostáva už len rok.