Cieľ Slovana sedel na lavičke, Depay sa blysol gólom mesiaca

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Cieľ Slovana sedel na lavičke, Depay sa blysol gólom mesiaca

Memphis Depay po svojom exportnom zásahu.
Memphis Depay po svojom exportnom zásahu.Profimedia
Španielska La Liga má za sebou úvodné kolo. V pondelok ho dohrali Cádiz proti Alavésu a Atlético Madrid s Granadou.

Gagua na lavičke 

Len pred pár hodinami médiá informovali o záujme bratislavského Slovana o služby ofenzívneho Gruzínca Giorgiho Gaguu, ktorý predĺžil s Alavésom kontrakt do roku 2025. Napriek tomu správy z Gruzínska hovoria, že by tak mohol prísť do hlavného mesta Slovenska na hosťovanie. 

Štatistika stretnutia
Štatistika stretnutiaFlashscore

Gagua sa ocitol v zápasovej nominácii trénera Garciu, ale na svoj prípadný debut v La Lige si musí počkať. Na trávnik sa v Cádize nedostal. Nováčik najvyššej španielskej súťaže prehral gólom zo siedmej minúty. O ich prehre rozhodol San Emeterio

Cádiz - Alavés 1:0

Exportný víťazný zásah Depaya

Aj druhý veľký celok z Madridu má za sebou víťaznú premiéru v novom ročníku. Na svojom štadióne privítalo Atlético Granadu. Domáci stupňovali svoj tlak a vystupňovali ho do presného zásahu pred koncom prvého dejstva. Presadil sa Morata. Lenže krátko po hodine hry vyrovnal ranou pod brvno Samu. 

Trvalo iba päť minút, aby sa o slovo prihlásil spoza pokutového územia, azda z tridsiatich metrov, prihlásil Memphis Depay. Nádhernou strelou do ľavého horného rohu nedal brankárovi žiadnu šancu a strelil víťazný gól. V nadstavenom čase spečatil rezultát Llorente.

Atlético Madrid - Granada 3:1