Doplní barcelonské trio? Budúcnosť Modriča by mohla byť v MLS, tvrdí Mijatovič

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Doplní barcelonské trio? Budúcnosť Modriča by mohla byť v MLS, tvrdí Mijatovič

Luka Modrič má zmluvu s Realom Madrid do leta 2024.
Luka Modrič má zmluvu s Realom Madrid do leta 2024.AFP
Luka Modrič, 38-ročný chorvátsky stredopoliar, by mohol byť popri Lionelovi Messim, Jordim Albovi a Sergiovi Busquetsovi ďalšou hviezdou svetového futbalu, ktorá si oblečie dres Interu Miami.

Predrag Mijatovič, bývalý hráč Realu Madrid, ktorý bol hrdinom triumfu "bieleho baletu" v Lige majstrov v sezóne 1997/1998, keď vo finále v Amsterdame strelil víťazný gól proti Juventusu (1:0), vo vyhlásení pre reláciu španielskeho rádia Cadena SER prezradil, že budúcnosť jeho krajana by mohla byť v MLS.

"Modrič dostal ponuky zo Spojených štátov, od mnohých tímov a najmä od Interu Miami. Mal už aj jednu zo Saudskej Arábie, ale chcel zostať v Madride. Osobne sa aj Messi zaujímal o možnosť prestupu," prekvapil v otvorenom názore Mijatovič a vysvetlil, že počas poslednej reprezentačnej prestávky sa Chorvát stretol doma s Davidom Beckhamom, prezidentom Interu Miami.

Treba pripomenúť fakt, že Luka Modrič má s Realom Madrid zmluvu ešte na jednu sezónu, ale vo veku 38 rokov hrá v tejto sezóne v tíme Carla Ancelottiho vedľajšiu úlohu. V doterajšom priebehu mu taliansky lodivod doprial 286 minút v siedmich zápasoch. Z toho len dvakrát od začiatku duelu.

"Nikto nie je šťastný, keď nehrá. Po celej mojej kariére je to pre mňa mimoriadne zvláštny pocit. Tréner urobil svoje rozhodnutia. Nebudem sa pre to utápať. Real chcel, aby som zostal a ja som mal rovnaké želanie."

"Jedinou podmienkou môjho zotrvania bolo, aby so mnou zaobchádzali ako s konkurencieschopným hráčom a aby si ma nenechali v tíme na základe minulých zásluh," prezradil v nedávnom rozhovore pre Sportske Jutarnki skúsený stredopoliar a vicemajster z roku 2018.

Modrič a jeho posledné sezóny v číslach
Modrič a jeho posledné sezóny v číslachFlashscore

"Povedali mi, že na mojom postavení sa nič nezmení, a preto som podpísal. Uvidíme, ako sa veci vyvinú. Ak si v budúcnosti uvedomím, že už nie som dôležitý, potom budem premýšľať, čo ďalej," doplnil Modrič.