Dvojgólový Joselu vrátil Real Madrid na čelo tabuľky, zranil sa stopér Rüdiger

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dvojgólový Joselu vrátil Real Madrid na čelo tabuľky, zranil sa stopér Rüdiger
Joselu zariadil tri body pre Real Madrid.
Joselu zariadil tri body pre Real Madrid.TASR
V dohrávke 20. kola španielskej La Ligy vyhrali futbalisti Realu Madrid na pôde Getafe a na čele tabuľky majú dvojbodový náskok pred Gironou.

Getafe - Real Madrid 0:2

Getafe v prvom polčase nevystrelilo ani raz na bránu súpera, čo sa mu v domácom prostredí v rámci La Ligy stalo prvýkrát v histórii, teda po 353 zápasoch. Real Madrid poslal do vedenia Joselu, ktorému asistoval Lucas Vazquéz. Celá akcia začala pri Luninovi a mala 22 prihrávok, čo je najviac pri presnom zásahu "Los Blancos" v sezóne.

Spomínaný skúsený útočník Joselu pridal aj svoj druhý presný zásah, celkovo ich má na konte jedenásť, v najvyššej španielskej súťaži sedem. Väčší pokoj hosťom mohol dať Vinícius, no zahodil dve vyložené šance. Na domácej strane trafili konštrukciu brány Greenwood aj Mayoral.

Real Madrid napriek zisku troch bodov nemôže byť úplne spokojný, pretože pri dlhodobej absencii Alabu a Militaa vypadol ďalší stopér. Po súboji zo záveru úvodného dejstva do druhého polčasu nenastúpil Antonio Rüdiger, takže na pozícii stredného obrancu dohrával s Nachom defenzívny štít Tchouaméni.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore
Aktuálna tabuľka La Ligy.
Aktuálna tabuľka La Ligy.Flashscore