Ikonické logo Rolling Stones sa objaví na dresoch Barcelony počas El Clásica

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ikonické logo Rolling Stones sa objaví na dresoch Barcelony počas El Clásica

Barcelona bude mať na hrudi logo Rolling Stones.
Barcelona bude mať na hrudi logo Rolling Stones.Twitter @FCBarcelona
Futbalisti Barcelony budú mať v domácom ligovom El Clásicu proti Realu Madrid 28. októbra na dresoch ikonické logo legendárnej britskej hudobnej skupiny Rolling Stones. Vyplazený jazyk nahradí emblém streamovacej spoločnosti Spotify. Katalánsky klub túto novinku oznámil na svojej webovej stránke.

Kapela, ktorá vznikla v roku 1962, takýmto spôsobom oslávi vydanie svojho nového štúdiového albumu Hackney Diamonds zobrazením na drese Barcelony. Ide o prvý album kapely s originálnym materiálom po 18 rokoch. Ich zatiaľ posledná nahrávka Blue & Lonesome, obsahujúca bluesové coververzie, vyšla v roku 2016.

"Sme veľkými futbalovými fanúšikmi a sme poctení, že nám spoločnosť Spotify umožnila ozdobiť dres Barcelony našim logom pri príležitosti vydania nového albumu Hackney Diamonds. Budeme fandiť hráčom na ihrisku a fanúšikom na celom svete, ktorí si naladia tento ikonický zápas," uviedla skupina vo vyhlásení.

Priaznivci si budú môcť zakúpiť dresy s logom Rolling Stones. K dispozícii budú tiež tričká či mikiny. Netradičný dres si na jeden duel oblečie aj ženský tím Barcelony.

Barcelona - Real Madrid (28. októbra, 16:15)