Legendárny Casillas má hráčsku agentúru, jeho klient smeruje do Portugalska

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Legendárny Casillas má hráčsku agentúru, jeho klient smeruje do Portugalska

Carmona sa sťahuje do susednej krajiny.
Carmona sa sťahuje do susednej krajiny.@SevillaFC
Sporting Lisabon očakáva príchod Josého Ángela Carmonu (21). S hráčom už totiž nepočíta Sevilla, ktorá na pravej strane obrany využíva iné alternatívy. Carmona nemá veľa možností ani na poste stredného obrancu. Obrana Andalúzanov má pevne stanovenú zostavu a núti predstavenstvo klubu speňažiť svojho mladíka.

Únik talentov z La Ligy pokračuje. José Ángel Carmona, jeden z veľkých prísľubov súťaže, bude prvým predajom Sevilly na letnom trhu. Obranca by sa mal v Lisabone objaviť v pondelok. Sporting uzavrie jeho prestup a zároveň ho ochráni klauzulou vo výške 60 miliónov eur a dlhodobou zmluvou.

Carmona, ktorého zastupuje 380 AMK (agentúra Ikera Casillasa), je silný, pohyblivý obranca so zaujímavými útočnými schopnosťami. Debutoval v roku 2020 a v nižších súťažiach odohral v drese Sevilly celkovo 36 zápasov. V sezóne 2022/2023 sa posunul do prvého tímu a vo veku len 21 rokov sa stal zaujímavou posilou, keď nastúpil v 17 zápasoch a dvakrát skóroval. 

V zime bol zapožičaný do Elche, kde sa etabloval v základnej zostave. Napriek svojej snahe nezachránil tím pred zostupom. Carmona si obliekol dres "Los Franjiverdes" deväťkrát a počas šiestich mesiacov strelil jeden gól.

Futbalista bol aj súčasťou španielskej reprezentácie na európskom šampionáte kategórie U19. Minúty si pripísal aj v národnom výbere do 21 rokov, premiéru zažil v priateľskom zápase proti Japonsku.