Mbappé v lete do Realu? Carlo Ancelotti oznámil definitívu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mbappé v lete do Realu? Carlo Ancelotti oznámil definitívu

Ancelotti vylúčil, že by v aktuálnom prestupovom období prišiel do jeho mužstva Kylian Mbappé.
Ancelotti vylúčil, že by v aktuálnom prestupovom období prišiel do jeho mužstva Kylian Mbappé.Reuters
Manažér Realu Madrid Carlo Ancelotti (64) vo štvrtok vylúčil podpis Kyliana Mbappého (24) pred uzavretím aktuálneho prestupového obdobia.

Káder vicemajstra je uzavretý

Taliansky lodivod dodal, že Real Madrid, pravdepodobne, neurobí žiaden ďalší transfer v súčasnom okne, ktoré sa uzatvára 1. septembra. Na otázku o francúzskom útočníkovi Mbappém novinárom odpovedal jasne. "Nie, vylučujem to na sto percent. Myslím si, že náš káder je uzavretý a hráči myslia už na sezónu."

Na druhej strane, popri marazme na Blízkom východe, kde prestupový termín zostane otvorený aj po 1. septembri, je možné všetko. "Niekto si to môže rozmyslieť, ale toho sa nebojím," doplnil pred piatkovým zápasom La Ligy, ktorý "biely balet" odohrá na pôde Celty Vigo.

Nadchádzajúci program Realu Madrid
Nadchádzajúci program Realu MadridFlashscore

Nespokojný Modrič? Iba fámy...

Stredopoliar Luka Modrič nenastúpil na prvé dva ligové zápasy, čo viedlo k špekuláciám, že Chorvát je so situáciou nespokojný, ale všetko objasnil Carlo Ancelotti.

"Luka už dal jasne najavo, čo si o svojej budúcnosti myslí (predĺžil zmluvu, pozn.). Nemá žiadny problém, bude hrávať a pomáhať tímu," povedal 64-ročný tréner.

"Je to zvláštna situácia pre všetky strany, najmä pre neho, že nehrá od prvej minúty, ale podieľa sa na úspechu ako vždy," dodal Ancelotti.

Talian tiež zdôraznil, že nová posila medzi tromi žrďami, Kepa Arrizabalaga, ktorý prišiel na hosťovanie z Chelsea, bude debutovať v prvom domácom ligovom vystúpení. Andrij Lunin bol brankárskou jednotkou pri úvodných dvoch víťazstvách nového ročníka po tom, čo Thibaut Courtois podstúpil operáciu pretrhnutého predného skríženého väzu v ľavom kolene.