Médiá špekulovali o návrate Ramosa či odchovancov. Real nového stopéra hľadať nebude

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Médiá špekulovali o návrate Ramosa či odchovancov. Real nového stopéra hľadať nebude

Militão nebude môcť nastúpiť minimálne pol roka.
Militão nebude môcť nastúpiť minimálne pol roka.Profimedia
Real Madrid nebude hľadať na trhu nového stopéra po tom, ako mu pre zranenie na zhruba šesť mesiacov vypadol Éder Militão (25).

Vyšetrenia preukázali, že Brazílčan má vážne pretrhnutý predný skrížený väz (ACL) a nutná bude aj operácia. Rovnaké zranenie pritom len vo štvrtok utrpel Thibaut Courtois, pri ktorom sa očakáva podobne dlhá absencia. "Los Blancos" tak v rozmedzí troch dní prišli pre rovnaký zdravotný problém o dvoch kľúčových hráčov.

Militão nastúpil proti Bilbau v základnej zostave a z ihriska musel odísť na začiatku druhého dejstva po tom, ako sa snažil získať loptu od Sanceta, ale nezavinene sa pošmykol.

Zahraničné médiá okamžite začali špekulovať, či by sa na Santiago Bernábeu nemohol vrátiť bývalý kapitán a klubová legenda Sergio Ramos. Ten posledné dva roky odohral za PSG a momentálne je stále bez nového tímu, pričom jeho hľadanie pokračuje. Záujem majú saudskoarabské celky či Inter Miami, spomínala sa aj Sevilla.

Miguel Ángel Díaz, ktorý má na starosti správy o Reale Madrid na rádiu COPE, však vo vysielaní povedal, že klub neuvažuje o podpísaní nového stredného obrancu. Takisto neprichádza do úvahy stiahnutie z hosťovaní mladej dvojice Rafa Marín a Pablo Ramón, ktorá v lete odišla zbierať hernú prax do tímov druhej najvyššej súťaže. Rovnako tak Jesús Vallejo na rok zamieril do Granady.

Na pozícii stopérov má Real k dispozícii Davida Alabu, Antonia Rüdigera a kapitána Nacha. "Biely balet" ale zareagoval na zranenie Courtoisa tým, že k Luninovi na ročné hosťovanie priviedol Kepu z Chelsea. Správy zo Španielska hovoria o tom, že káder je uzavretý. Veľmi nepravdepodobný je takisto prípadný prestup Mbappého.