Najdrahšia káva na svete. Las Palmas musel svojim hráčom objednať súkromný let

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Najdrahšia káva na svete. Las Palmas musel svojim hráčom objednať súkromný let

Mužstvo Las Palmas počas prípravy na ligový duel.
Mužstvo Las Palmas počas prípravy na ligový duel.UD Las Palmas
Nezvyčajnú situáciu prežili v sobotu futbalisti Las Palmas. Celok z La Ligy si musel objednať dodatočný charterový let, pretože z letiska pôvodne neodcestovala viac ako polovica mužstva.

Zo Španielska prichádza jeden z najbizarnejších príbehov v európskom futbale za posledné roky. V sobotu denník Marca informoval, že 15 hráčov a dvaja členovia trénerského štábu Las Palmas zmeškali let z Gran Canarie cez Madrid do Sevilly, kde ich v nedeľu čaká zápas La Ligy.

Lietadlo muselo odletieť neskôr než sa plánovalo. Veľká časť tímu (ich mená neboli zverejnené, pozn.) využila možnosť ísť do kaviarne, aby si skrátila čas do predpokladaného odletu. Ukázalo sa, že problém sa vyriešil rýchlejšie a výprava sa tak nestihla dostať včas k nástupnej bráne a zostala na letisku.

Aby sa situácia vyriešila a Las Palmas mohol plnohodnotne odohrať piate kolo najvyššej španielskej súťaže, klubu sa podarilo do Sevilly zabezpečiť pre 17 členov svojej výpravy charterový let. Všetci stihli doraziť ešte v sobotu.

Každopádne, riešenie nakoniec výrazne zaťažilo vrecká jedného z ostrovných klubov La Ligy. S nadhľadom tak môžeme povedať, že si hráči dali najdrahšiu kávu na svete.

Sevilla - Las Palmas (nedeľa, 18:30)