Osasuna porazila Betis, Bilbao uspelo na pôde Almeríe. Real víťazne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Osasuna porazila Betis, Bilbao uspelo na pôde Almeríe. Real víťazne

Aktualizované
Radosť hráčov Realu Madrid.
Radosť hráčov Realu Madrid.Profimedia
Futbalisti Osasuny vyhrali v úvodnom zápase sobotného programu 30. kola španielskej La Ligy nad Betisom tesne 3:2. Tri body majú aj Bilbao, Sociedad, Valladolid a Real Madrid.

Osasuna - Real Betis 3:2 (3:1)

Góly: 7., 12. Budimir, 42. Moncayola - 16. Miranda, 70. G. Rodríguez

Osasuna vyhrala druhý z posledných troch stretnutí. Doma otvorila skóre už v siedmej minúte, následne Budimir zvýšil v dvanástej minúte. V oboch prípadoch asistoval Barja. Miranda síce reagoval, avšak Moncayola zase dostal domácich do dvojgólového vedenia. Konečné skóre iba upravil Rodríguez. Osasuna poskočila na ôsme miesto. Betis treťou prehrou z posledných štyroch duelov klesol na piatu priečku a čoraz viac stráca na pozície zaručujúce Ligu majstrov.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Almería - Athletic Bilbao 1:2 (0:1)

Góly: 90+2. Centelles - 9. N. Williams, 56. de Marcos

Favorit mal stretnutie pod kontrolou a teší sa z troch bodov. Cestu za nimi začal Williams, krátko po zmene strán sa pridal de Marcos. Zníženie Centellesa prišlo neskoro. Slovenský záložník domácich Martin Šviderský znova sedel iba na lavičke náhradníkov.

Real Sociedad - Rayo Vallecano 2:1 (1:0)

Góly: 60. Sørloth, 82. C. Fernández - 57. Palazón

Oyarzabal skóre neotvoril, pretože jeho zásah neplatil pre faul. Rayo sa tak dostalo do vedenia po zásahu Palazóna. Sørloth však vyrovnal a Fernández otočil výsledok, takže Real Sociedad má na štvrtom mieste už šesťbodový náskok a blíži sa k Lige majstrov.

Real Valladolid - Girona 1:0 (1:0)

Gól: 24. Monchu

Real Madrid - Celta Vigo 2:0 (1:0)

Góly: 42. Asensio, 48. Militao

Favorit prvýkrát skóroval tri minúty pred prestávkou. Po prienikovej nahrávke Ceballosa sa za obranou hostí zjavil Vinícius, ktorý posunul loptu do priestoru bieleho bodu, odkiaľ zamieril presne do pravého horného rohu Marco Asensio. Real prekonal Celtu aj krátko po zmene strán. Po rozohrávke Asensia sa v pokutovom území najvyššie zo všetkých objavil Éder Militao a prudkou hlavičkou uzavrel skóre zápasu.