Real Madrid proti Girone bez stredných obrancov, z kádra vypadol Rüdiger

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid proti Girone bez stredných obrancov, z kádra vypadol Rüdiger

Rüdiger si vo februári nezahrá.
Rüdiger si vo februári nezahrá.RFEF
Real Madrid rieši pred sobotným šlágrom La Ligy s Gironou problémy v obrane. K dispozícii totiž nebude stopér Antonio Rüdiger (30), ktorému diagnostikovali vážnejšie svalové zranenie, než sa pôvodne očakávalo. Mimo hry by mal byť zhruba dva týždne.

Carlo Ancelotti povedal, že Nemec bude hrať, ak nebude ohrozené jeho zdravie. Niekoľko hodín pred zápasom s Gironou sa preto musel podrobiť vyšetreniu, aby sa posúdilo, či je vhodné, aby nastúpil. Výsledok testu však talianskeho kouča nepotešil. Zranenie svalu na ľavej nohe je závažnejšie, ako sa predpokladalo. V dôsledku toho je Rüdiger momentálne v nemocnici a vynechá zvyšok februára.

Pre Ancelottiho je to teda veľký rébus, ktorý musí vyriešiť. Nacho bojuje s natiahnutým svalom a zrejme nemôže počítať ani s Militaom a Alabom, ktorí sa zotavujú z pretrhnutých krížnych väzov.

Krátkodobým riešením bude využitie Daniho Carvajala na poste stredného obrancu a presunutie Tchouaméniho na túto pozíciu. Na lavičke bude sedieť "prirodzený" stopér v podobe devätnásťročného Jacoba Ramóna.