Real Madrid vyhral v Cádize, krásny gól netradičného strelca Nacha

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid vyhral v Cádize, krásny gól netradičného strelca Nacha

Aktualizované
Baskické derby ovládlo Bilbao, Valladolid zaskočil hráčov Villarrealu
Baskické derby ovládlo Bilbao, Valladolid zaskočil hráčov VillarrealuProfimedia
Futbalisti Villarrealu vyšli v španielskej La Lige naprázdno opäť po takmer dvoch mesiacoch. Bilbao vyhralo baskické derby proti Realu Sociedad. Pozíciu favorita splnil v Cádize aj Real Madrid.

Villarreal CF – Real Valladolid 1:2 (0:2)

Góly: 74. Capoue - 2. Amallah, 35. El-Yamiq

V dueli 29. kola Villarreal doma podľahol Realu Valladolid a ukončili šnúru šiestich ligových zápasov bez prehry. V tabuľke je Villarreal piaty, Valladolid urobil dôležitý krok v boji o záchranu a poskočil priebežne na 14. priečku. Pri oboch zásahoch hostí bol Amallah, ktorý prvý strelil a na druhý asistoval.

Athletic Bilbao - Real Sociedad 2:0 (0:0)

Góly: 33., 70. I. Williams

Najväčšie baskické derby sa stalo korisťou Bilbaa, ktoré doma strelilo dva góly a o oba sa postaral Iňaki Williams. Athletic získal z posledných štyroch zápasov desať bodov a je siedme. Real Sociedad prehral druhýkrát z troch zápasov. Aj keď ostáva štvrtý, stratil body v boji o Ligu majstrov.

Real Betis – Espanyol Barcelona 3:1 (2:0)

Góly: 28. Perez, 34. Miranda, 69. Carvalho – 49. Montes

Pred Villarreal sa dostal na piatu pozíciu Betis po triufe 3:1 nad Espanyolom Barcelona. Hostia prehrali šiestykkrát za sebou.

Cádiz - Real Madrid 0:2 (0:0)

Góly: 72. Nacho, 76. Asensio

Duel otvoril strelou do žrde domáci Espino, ale Real Madrid mal viac z hry. Vytváral si zakončenia, avšak nevedel nájsť recept na výborne chytajúceho Gila a keď sa to už podarilo, tak Benzema dvakrát trafil konštrukciu svätyne. Rodrygo zlyhal pred prázdnou bránkou. Hostia sa dočkali až v 72. minúte, keď netradičný strelec Nacho Fernández napriahol z diaľky a upratal loptu k žrdi. Poisku pridal Marco Asensio.

Štatistický pohľad na stretnutie.
Štatistický pohľad na stretnutie.Flashscore
Priebežná tabuľka La Ligy.
Priebežná tabuľka La Ligy.Flashscore