Rehabilitácia sa začína. Courtois už podstúpil operáciu kolena

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rehabilitácia sa začína. Courtois už podstúpil operáciu kolena

Brankár Realu Madrid Thibaut Courtois si pred sezónou poranil krížny väz.
Brankár Realu Madrid Thibaut Courtois si pred sezónou poranil krížny väz.AFP
Brankár Realu Madrid Thibaut Courtois (31) podstúpil úspešnú operáciu kolena, ktoré si zranil pred sezónou, oznámil vo štvrtok klub.

Belgický reprezentant "dnes úspešne podstúpil zákrok, pri ktorej mu bol operovaný roztrhnutý predný skrížený väz v ľavom kolene," uviedol Real v krátkom vyhlásení.

Klub dodal, že Courtois začne s rekonvalescenčným programom v najbližších dňoch, ale nešpecifikoval, ako dlho bude trvať, kým bude opäť schopný hrať, vzhľadom na obavy, že môže byť mimo hry takmer celú sezónu.

Belgičan sa zranil na tréningu pred týždňom a jeho dlhodobá absencia viedla Real k angažovaniu Kepu Arrizabalagu, ktorý bol predstavený v utorok po príchode na ročné hosťovanie z Chelsea.

Brazílsky obranca Éder Militão, ktorý utrpel rovnaké zranenie ako Courtois pri sobotňajšom víťazstve 2:0 v úvodnom zápase La Ligy proti Athleticu Bilbao, sa tiež bude musieť čoskoro podrobiť operácii.

Mladý stredopoliar Arda Güler sa v pondelok podrobil úspešnému zákroku zraneného menisku v pravom kolene. Očakáva sa, že bude pauzovať nasledujúcich šesť až osem týždňov.