Valjent prehre s Villarrealom nezabránil, Greif ju sledoval z lavičky

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Valjent prehre s Villarrealom nezabránil, Greif ju sledoval z lavičky
Martin Valjent v súboji s hosťujúcim Breteronom.
Martin Valjent v súboji s hosťujúcim Breteronom.Profimedia
Futbalisti Villarrealu zvíťazili v piatkovom zápase 2. kola španielskej ligy na ihrisku RCD Mallorca 1:0. Za domácich odohral celý duel slovenský obranca Martin Valjent (27). Brankár Dominik Greif (26) sedel na lavičke náhradníkov.

Mallorka - Villarreal 0:1

Po remíze z úvodného kola na pôde nováčika Las Palmas (1:1) si chceli zverenci Javiera Aguireho napraviť chuť pred svojimi fanúšikmi. Do cesty sa im ale postavil piaty celok z minulého ročníka. "Žltá ponorka" pri vstupe do sezóny nestačila doma na Betis (1:2). Na Mallorke bola úspešnejšia. Krátko po hodine hry rozhodol Moreno. Pre 31-ročného útočníka to bol v 243 súboji za Villarreal 107 presný zásah. 

Mallorčania prišli o sériu siedmich domácich vystúpení bez prehry. Plnú minutáž odohral slovenský stopér Martin Valjent. Vo Flashscore známkovaní si za svoj výkon vyslúžil hodnotenie 6,2. Jeho krajan Dominik Greif sledoval prehru z lavičky. Villarreal prestrieľal domáce mužstvo 15:8, rovnako na bránu 3:1. 

Valencia - Las Palmas 1:0

Jediný gól stačil k trom bodom aj Valencii, ktorá doma zdolala Las Palmas. "Netopiere" prežívajú vydarený začiatok nového ročníka. V prvom kole si poradili so Sevillou. Najbližšie budú na svojom trávniku hostiť Osasunu. Hostia po remíze s Mallorkou zaznamenali prvú prehru. 

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore