Vinícius sa stal záchrancom Realu Madrid, vo Valencii dvomi gólmi zariadil aspoň bod

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Vinícius sa stal záchrancom Realu Madrid, vo Valencii dvomi gólmi zariadil aspoň bod
Vinícius zachránil Real.
Vinícius zachránil Real.Profimedia
Futbalisti Realu Madrid remizovali v sobotnom zápase 27. kola na ihrisku Valencie 2:2. Biely balet má na prvej priečke sedembodový náskok, ale druhá Girona disponuje jedným duelom k dobru.

Valencia - Real Madrid 2:2

Valencia sa dostala do dvojgólového vedenia a veľmi dobre si otvorila stretnutie. Hugo Duro vsietil už jedenásty gól v tejto sezóne, pričom sa trafil aj v druhom zápase proti Realu Madrid v tejto sezóne. Zakrátko skóroval aj ukrajinský záložník Jaremčuk.

Netopiere viedli v súbojoch s týmto súperom 2:0 celkovo päťkrát v 21. storočí, predtým ani raz neprehrali, čo sa teraz zmenilo.  Po zmene strán totiž dokázal Vinícius Júnior vyrovnať dvomi presnými zásahmi. Potvrdil, že proti Valencii sa mu darí, keďže počas desiatich duelov s týmto súperom zaznamenal už osem zásahov.

Brazílčan sa vrátil na miesto, kde ho v minulej sezóne diváci rasisticky urážali a smerovali na neho hanlivé pokriky. Aj tentoraz sa dostal do viacerých kontroverzných momentov a potýčiek na ihrisku. Videl aj žltú kartu. Real Madrid zachránil aspoň bod a ostáva na čele tabuľky.

Mohol však mať tri, pretože úplný záver priniesol neskutočné momenty. Najskôr Peter, ktorý do Valencie prestúpil v januári práve z Realu, nevyužil veľkú šancu. Potom hostia získali roh, zakončili ho gólovo a Jude Bellingham sa už tešil z gólu na 2:3, lenže hlavný arbiter kontroverzne tesne pred zakončením zapískal koniec.

Angličan, ktorý sa vrátil po zranení, navyše videl po záverečnom hvizde za protesty červenú kartu.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Statsperform

Ďalšie výsledky:

Sevilla - Real Sociedad 3:2

Rayo Vallecano - Cádiz 1:1

Getafe - Las Palmas 3:3