Mali by ste rešpektovať právo. Šéf La Ligy dúfa, že Greenwood zostane v Španielsku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mali by ste rešpektovať právo. Šéf La Ligy dúfa, že Greenwood zostane v Španielsku

Greenwood dal v tejto sezóne za Getafe sedem gólov.
Greenwood dal v tejto sezóne za Getafe sedem gólov.Profimedia
Prezident La Ligy Javier Tebas dúfa, že útočník Manchestru United Mason Greenwood (22), ktorý je na hosťovaní v Getafe, predĺži svoje pôsobenie v Španielsku aj po konci aktuálnej sezóny.

Greenwood prišiel do Getafe v septembri. Vedenie Manchestru United sa vyjadrilo, že sa chce vyhnúť momentu, aby sa stal rušivým elementom v klube napriek tomu, že všetky obvinenia z trestného činu napadnutia a pokusu o znásilnenie boli stiahnuté. Samotný hráč ich navyše poprel.

Nový spolumajiteľ United Jim Ratcliffe minulý týždeň uviedol, že klub by sa mohol Greenwoodovou situáciou opäť zaoberať, avšak Tebas má záujem Angličana udržať v La Lige.

Greenwood sa presadil v aktuálnom ročníku La Ligy päťkrát v 22 súbojoch.
Greenwood sa presadil v aktuálnom ročníku La Ligy päťkrát v 22 súbojoch.Flashscore

"Som právnik. Ak niekto vyšiel zo súdneho sporu nevinný, nie je k tomu čo dodať. Ako hráčovi sa mu darí naozaj dobre a dúfam, že aj naďalej zostane v španielskom futbale," citovala Tebasa BBC po jeho vystúpení na konferencii Financial Times Business of Football. 

Na ďalšie otázky Tebas dodal: "Mali by ste rešpektovať právny proces. Ľudia v médiách ho možno odsudzujú, ale musíte rešpektovať právne rozhodnutie." Greenwood v tejto sezóne strelil za Getafe sedem gólov v 25 vystúpeniach vo všetkých súťažiach.