Chceli zobudiť súpera, strápnili seba. Fanúšikovia Galatasarayu netrafili hotel

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chceli zobudiť súpera, strápnili seba. Fanúšikovia Galatasarayu netrafili hotel

Viacerí fanúšikovia Galatasarayu sa snažili rušiť spánok hráčov pred hotelom. Našťastie pre Kodaň, nesprávnym.
Viacerí fanúšikovia Galatasarayu sa snažili rušiť spánok hráčov pred hotelom. Našťastie pre Kodaň, nesprávnym.Profimedia
Niekoľko najvášnivejších fanúšikov Galatasarayu sa v utorok večer pokúsilo narušiť spánok hráčov Kodane odpálením veľkého množstva pyrotechniky pred ich hotelom. Bol tu len jeden problém - vybrali si nesprávny hotel.

Nesprávne peklo

Aby zdôraznili svoju ambíciu narušiť spánok súperových hráčov pred ich stretnutím v Lige majstrov, tureckí priaznivci zverejnili na sociálnej sieti "X" (predtým Twitter) video s odkazom: "Vitajte v pekle, FC Kodaň".

Daniel Rommedahl, riaditeľ futbalových operácií a medzinárodných záležitostí Kodane, však v komentári k incidentu uviedol, že títo fanúšikovia Galatasarayu sa objavili pred nesprávnym hotelom.

"Nič sme nepočuli, a keď pozerám video, vidím, že to určite nie je miesto, kde sme ubytovaní. Je stopercentne isté, že to nie je ani blízko. Nie je to náš sponzorský hotel, ani hotel pre tím do 19 rokov, takže nech tam býva ktokoľvek... Boh vie," dodal s úsmevom na perách.

Infarktová remíza

Kodaň odštartovala svoju skupinovú púť v milionárskej súťaži v stredu večer v Istanbule s Galatasarayom. Slovenský reprezentačný obranca Denis Vavro nastúpil v základnej zostave dánskeho celku a odohral celý zápas. Prvýrát sa mohol tešiť po góle Elyounoussiho, ktorý sa presadil v Lige majstrov prvý raz od roku 2018, keď prekonal gólmana Manchestru City. Ešte krajšie to pre hostí bolo po zásahu Goncalvesa, ale v 73. minúte videl červenú kartu Jelert a domáci dostali šancu stretnutie zdramatizovať.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

To sa podarilo, pretože v závere riadneho hracieho času sa presadili Boey a Tete, ktorý si pripísal aj asistenciu. Galatasaray napriek tomu podčiarkol negatívnu bilanciu. Z posledných 27 stretnutí skupinovej fázy prehral až v sedemnástich prípadoch, pričom len ôsmykrát remizoval a iba dva razy vyhral.

Galatasaray - Kodaň 2:2