Coman sa opäť zranil. Chýbať bude v odvete Ligy majstrov, prísť môže aj o EURO

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Coman sa opäť zranil. Chýbať bude v odvete Ligy majstrov, prísť môže aj o EURO
Kingsley Coman môže prísť aj o európsky šampionát.
Kingsley Coman môže prísť aj o európsky šampionát.AFP
Francúzsky krídelník Bayernu Mníchov Kingsley Coman (27) vynechá niekoľko týždňov vrátane stredajšieho štvrťfinále Ligy majstrov proti Arsenalu po tom, čo si pri sobotňajšom víťazstve 2:0 nad Kolínom poranil nohu.

Bayern Mníchov - Kolín 2:0

Comanovi pomáhali na začiatku druhého polčasu odísť z ihriska dvaja členovia realizačného tímu Bayernu, pretože pri chôdzi nemohol zaťažovať nohu.

Tréner Bayernu Thomas Tuchel uviedol, že Coman určite vynechá stredajšiu domácu odvetu Ligy majstrov s Arsenalom, pričom ohrozená je aj jeho účasť na EURO 2024. Prvý duel Bayernu proti Londýnčanom v najprestížnejšej klubovej súťaži sa v utorok skončil 2:2.

"Je to veľké mínus, ktoré trochu zatieňuje víťazstvo," povedal Tuchel na pozápasovej tlačovej konferencii. Športový riaditeľ Bayernu Christoph Freund nadviazal:

"Musí ešte absolvovať testy, ale nevyzerá to dobre. Dúfame, že sa to nebude počítať na mesiace. Uvidíme, čo ukážu testy, ale očakávame, že nebude k dispozícii niekoľko týždňov."

Tuchel uviedol, že jeho tím musí v stredu proti Arsenalu odovzdať všetko: "Dúfajme, že výhoda domáceho prostredia bude rozhodujúca."

Coman má túto sezónu veľké problémy so zraneniami.
Coman má túto sezónu veľké problémy so zraneniami.Flashscore

Coman sa pritom len nedávno vrátil do kolotoča zápasov po roztrhnutom kolennom väze, ktorý ho vyradil z hry od januára do marca. Majstrovstvá Európy, ktoré bude hostiť Nemecko, sa začnú 14. júna.

Bayern Mníchov - Arsenal (streda, 21:00)