Hráči išli na dno svojich síl. Zabojujeme o druhú súťaž, hodnotil Weiss

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hráči išli na dno svojich síl. Zabojujeme o druhú súťaž, hodnotil Weiss

Tréner Vladimír Weiss musí po odvete v Haife prepnúť z Ligy majstrov na Európsku ligu.
Tréner Vladimír Weiss musí po odvete v Haife prepnúť z Ligy majstrov na Európsku ligu.TASR
Bratislavský Slovan v odvete 3. predkola Ligy majstrov neuspel. Aj v druhom meraní síl podľahol favorizovanej Maccabi Haifa. Na jej pôde 1:3. Za výkon sa určite hanbiť nemusí. Budúci týždeň ho čaká boj o skupinu Európskej ligy proti Arisu Limassol. Súboj v Izraeli hodnotil pre RTVS Šport hlavný lodivod Vladimír Weiss st. (58).

Koniec v Lige majstrov 

"Výborný zápas. Treba pogratulovať, keď je súper lepší a Haifa v tomto dvojzápase bola lepšia. Dvakrát vyhrala. Výborný úvod, hrali sme na riziko. Chceli sme dať kontaktný gól. Hovoril som mužstvu, že to nemusí byť v piatej minúte, aby sme boli trpezlivejší. Mali sme dve-tri pološance. Žiaľ, inkasovali sme po ich kvalite. Cherry je pán futbalista. Využíva zóny, do ktorých si vie nabehnúť. Každý šanca ide od neho. Po zmene strán tam bolo veľa šancí, dostali sme sa aj do gólových. Samozrejme, mali nahraté, takže ten priebeh bol iný. S výkonom a kvalitou zápasu som spokojný. Hráči išli na dno svojich síl. Ukázala sa väčšia kvalita súpera. Ďalší týždeň budeme bojovať o druhú súťaž."

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Prvý gól, ktorý mohol dať Slovan

"Kým sme to neotvorili a boli organizovaní, dostali sme sa k náznakom. Boli tam tri alebo štyri štandardky. Lucas ich kopal stále rovnako, neviem prečo. Musíme využiť pripravené signály. V tomto sme boli slabí. Tolič priniesol do hry oživenie, aj keď neskoršie. Ukázal individuálnu techniku a dal pekný gól. Viaceré ďalšie šance ako od Malika či Strelca. Oni dohrávali zápas. Ukázali sme svoj potenciál, na čo máme. Vieme, v čom sa môžeme zlepšiť."

Nino Marcelli

"Výborne nastúpil. Nedal som ho od začiatku. Je mladý, ale niekedy treba riskovať. Potvrdil svoj obrovský potenciál. Je rýchly, dynamický. Fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Potvrdil, že môže byť hviezdou Slovana." 

Flashscore známky oboch základných zostáv
Flashscore známky oboch základných zostávFlashscore

Súboj o skupinu EL proti Arisu

"Prvýkrát počujem, s kým ideme hrať. Ďalší ťažký súper. V kádri majú legionárov. Výborné podmienky. Verím, že budeme zdatnejší než ako sme boli Haife. Prvý zápas máme doma, mali by sme si vytvoriť dobrú pozíciu. Uvidíme, čo sa nám podarí."