Jedna záhada je vyriešená. Slovan stihol doplniť Strelca na súpisku Ligy majstrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jedna záhada je vyriešená. Slovan stihol doplniť Strelca na súpisku Ligy majstrov

Strelec v drese Slovana obkolesený senickými hráčmi v zápase z novembra 2020.
Strelec v drese Slovana obkolesený senickými hráčmi v zápase z novembra 2020.TASR
Slovenský futbalový útočník Dávid Strelec (22) sa podľa oficiálnej webovej stránky Ligy majstrov nachádza na súpiske Slovana Bratislava pred prvým zápasom tretieho predkola najprestížnejšej klubovej futbalovej súťaže proti izraelskému Maccabi Haifa.

Reprezentant Slovenska bude definitívne hosťovať v bratislavskom Slovane (v zmluve je aj opcia o trvalom prestupe) z talianskej Spezie, čo jednu záhadu vyriešilo. Druhou zostáva, či v stredu večer proti Maccabi Haifa nastúpi do duelu. 

Strelec pôsobil v prvom tíme "belasých" v rokoch 2018 až 2021, pričom v 70 súťažných vystúpeniach zaznamenal 18 gólov a sedem asistencií. Následne prestúpil do talianskej Spezie, kde sa mu príliš nedarilo, čo platilo aj o jarnom hosťovaní v Reggine. 

Slovan Bratislava - Maccabi Haifa, streda 20:30

"Sme dohodnutí, len čakáme na podpis majiteľa Spezie. Dúfame, že to do polnoci bude hotové. Verím, že pôjde o posilu, hoci ma málo zápasovej praxe," vravel tréner slovenského majstra Vladimír Weiss st. na utorkovej tlačovej konferencii.

"Nebál by som sa ho postaviť. Sebavedomie nestratil, on má takú povahu, že nie je trémista. Futbal hrať vie, naučiť sa musí len to, aby bol disciplinovanejší. Ak bude k dispozícii, nemám o neho obavu," dodal Weiss st.