Vráti sa Strelec do Slovana? S Davidom sme dohodnutí, hlási Kmotrík ml.

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vráti sa Strelec do Slovana? S Davidom sme dohodnutí, hlási Kmotrík ml.

Strelec má na konte v "belasom" drese 70 duelov, v ktorých strelil 18 gólov a pridal sedem asistencií.
Strelec má na konte v "belasom" drese 70 duelov, v ktorých strelil 18 gólov a pridal sedem asistencií.TASR
Futbalistov Slovana Bratislava by mohol čoskoro posilniť útočník David Strelec (22). Úradujúci slovenský šampión v piatok potvrdil záujem o svojho odchovanca, ktorý je momentálne kmeňový hráč talianskej Spezie Calcio.

Dvadsaťdvaročný Strelec pôsobil v prvom tíme Slovana v rokoch 2018 až 2021, potom prestúpil do Spezie. Jarnú časť uplynulej sezóny strávil na hosťovaní v talianskej druholigovej Reggine.

"V súčasnosti rokujeme na úrovni klubov, išlo by sa o hosťovanie s opciou na trvalý prestup. So samotným Davidom sme na podmienkach dohodnutí. Boli by sme veľmi radi, ak by opäť nosil belasý dres. Veríme, že sa nám podarí dotiahnuť rokovania do úspešného konca a že David by v takom prípade mohol byť trénerovi k dispozícii už na dvojzápas s Maccabi Haifa,“ povedal pre klubový web Slovana generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Strelec a jeho štatistiky.
Strelec a jeho štatistiky.Flashscore

"Belasí" majú pred tretím predkolom Ligy majstrov na programe v sobotu domáci duel 2. kola Niké ligy, keď privítajú Banskú Bystricu. S Izraelským celkom si to rozdajú v stredu, taktiež na Tehelnom poli.