Na mužstvo som hrdý. Ideme bojovať, čaká nás tam peklo, zdôraznil Weiss

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Na mužstvo som hrdý. Ideme bojovať, čaká nás tam peklo, zdôraznil Weiss

"Belasí" proti favoritovi nesklamali. V odvete môžu prekvapiť.
"Belasí" proti favoritovi nesklamali. V odvete môžu prekvapiť.TASR
Bratislavský Slovan má po deviatich rokoch za sebou úvodný súboj 3. predkola Ligy majstrov. Na svojom Tehelnom poli prehral 1:2 s izraelským celkom Maccabi Haifa. Po súboji hodnotil dianie na ihrisku pre RTVS Šport hlavný tréner Vladimír Weiss (58).

Prehra 1:2

"Výborný futbal. Haifa potvrdila svoju kvalitu. Sú veľmi silní s loptou. Ale aj my sme hrali výborne. Vytvorili sme si šance, taktiež súper. Podržal nás Milan. Ideme bojovať. Čaká nás tam peklo. Dnes tu boli fantastickí ľudia. Skúsime urobiť zázrak a pôjdeme za víťazstvom. Dá sa v Haife vyhrať. Nebude to jednoduché. Uvidíme, v akom stave budeme, pretože v sobotu nás čaká liga. Na mužstvo som hrdý, odviedlo neuveriteľnú robotu s výborným súperom."

Štatistika prvého duelu 3. predkola Ligy majstrov
Štatistika prvého duelu 3. predkola Ligy majstrovFlashscore

Dôležitý Milan Borjan

"Chytil dve čisté šance, ďalšie ťažké strely. Top brankár. Som rád za neho. Škoda našich pološancí. Boli sme málo agresívni, dalo sa to tam prestreliť. Samozrejme, je to niekedy aj o kvalite, ktorú majú veľkú."

Striedanie Strelca

"Myšlienka bola, aby dal gól. Je tu bez tréningu. Včera ho s nami nestihol. Išli sme do rizika, na vabank. Strelo ale bude dávať góly. Verím mu."

Flashscore známky základných zostáv
Flashscore známky základných zostávFlashscore

Nahradenie kapitána Weissa

"Museli sme hrať iným systémom. Nemohli sme ísť s nimi do otvorenej partie. Mali sme troch defenzívnych stredopoliarov. Penzum práce odviedli Čavrič, Abubakari. Zuberovi dnes nešlo tak, ako v predchádzajúcich dvoch vystúpeniach. Výborný zápas, skvelá kulisa. Ideme sa tam pokúsiť o nemožné."

Vonku vie Slovan uhrať dobrý výsledok

"Mám dobrý pocit, pretože viem, na čo toto mužstvo má. Môžeme prekvapiť, keď budeme v kompletnej zostave. Verím, že budeme. Zmeny nejaké prídu. Budeme hrať uvoľnenejšie. Verím, že môžeme dať o gól viac ako súper. Uvidí sa v utorok."

Slovan Bratislava - Maccabi Haifa 1:2