Najlepšia odpoveď na kritiku, ocenil Inzaghi výkon Interu proti Benfice

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Najlepšia odpoveď na kritiku, ocenil Inzaghi výkon Interu proti Benfice

Inzaghimu spadol kameň zo srdca.
Inzaghimu spadol kameň zo srdca.Profimedia
Tréner Interu Miláno Simone Inzaghi (47) po víťazstve 2:0 v úvodnom zápase štvrťfinále Ligy majstrov na pôde Benficy Lisabon pochválil svojich zverencov za to, že zareagovali na kritiku počas nedávneho nevydareného obdobia. "Nerazzurri" uspeli až v siedmom súťažnom stretnutí a po osemfinálovom triumfe nad Portom majú na dosah vyradenie ďalšieho portugalského súpera.

Taliansky celok sa presadil po zmene strán. Najskôr v 51. minúte skóroval Barella hlavou a v 82. minúte pridal Lukaku poisťovací gól z pokutového kopu. "Jeden z našich najlepších zápasov v sezóne, zaslúžené víťazstvo. Urobili sme prvý krok a teraz urobíme všetko pre to, aby sme urobili druhý," povedal stredopoliar Henrik Mchitarjan.

"Som zvyknutý na kritiku, je to súčasť mojej práce. V poslednom čase sme počuli a čítali rôzne veci, ale ja som chcel odpoveď hlavne od hráčov na ihrisku. Dnes ste to videli," povedal na pozápasovej tlačovej konferencii Inzaghi, ktorého pozícia na lavičke je podľa talianskych médií ohrozená.

Inter pred utorkovým zápasom naposledy vyhral 5. marca nad Lecce. V lige klesol na piatu priečku, ale naďalej bojuje o Ligu majstrov a Taliansky pohár, kde je v semifinále. "Pred duelom som veril, že sa nám podarí prerušiť túto sériu. V predchádzajúcich zápasoch sme nehrali zle, vytvorili sme si šance, len sme nevyhrali. Takýto výkon budeme potrebovať aj v odvete, ale dnes sme spokojní s úspechom proti veľmi silnému súperovi. Navyše na štadióne so skvelou atmosférou, kde sa nevyhráva často," dodal 47-ročný kormidelník.