Normálne ma vnútorný pocit neklame. Musíme byť pripravení trpieť, vraví Guardiola

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Normálne ma vnútorný pocit neklame. Musíme byť pripravení trpieť, vraví Guardiola

Guardiola očakáva v Dánsku výzvu.
Guardiola očakáva v Dánsku výzvu.Reuters
Manchester City očakáva v utorňajšom prvom súboji osemfinále Ligy majstrov proti Kodani vyrovnaný zápas, povedal pred večerným výkopom na štadióne Parken tréner Pep Guardiola (53).

Kodaň, ktorá skončila v skupine A na druhom mieste pred Manchestrom United i Galatasarayom a zaostala len za Bayernom Mníchov, sa vracia do súťažného diania po dvojmesačnej zimnej prestávke. City majú za sebou 10 víťazných zápasov vo všetkých súťažiach, ale ich šéf lavičky zo Španielska sa rozhodne neuspokojuje, keďže jeho tím pokračuje v honbe za obhajobou európskeho titulu.

"Videli sme, čo Kodaň dokáže proti United a Galatasarayu v naozaj náročnej skupine. Keď som videl, čo dokázali, pomyslel som si "wow," povedal Guardiola na pondelkovej tlačovej konferencii.

"Budú hladní a plní energie. Neviem, aké bude ich tempo, ale dúfam, že budeme na potrebnej úrovni, aby sme im mohli konkurovať. Musíme byť pripravení psychicky. Musíme byť pripravení trpieť, pretože to bude tesný zápas. Normálne mi moje vnútro neklame."

Guardiolovi zverenci sú v dobrej nálade po tom, čo sa cez víkend vrátil do hry ich najlepší strelec Erling Haaland, ktorý po dvojmesačnej absencii spôsobenej zranením dvakrát skóroval pri víťazstve 2:0 nad Evertonom.

"Je silný psychicky - po jednom góle chce druhý a potom tretí. Sme radi, že je po dvoch mesiacoch späť," zdôraznil Španiel.

"Vidíte jeho čísla v Lige majstrov, dokonca ani Messi nemal v jeho veku takéto čísla. Je to neuveriteľné," dodal o 23-ročnom útočníkovi, ktorý v 53 vystúpeniach za City a Borussiu Dortmund strelil 52 gólov.

Kodaň - Manchester City (utorok, 21:00)