Obrovská strata pred talianskym derby v LM, Neapol prišiel o svojho bombardéra

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Obrovská strata pred talianskym derby v LM, Neapol prišiel o svojho bombardéra

Osimhen svojim kolegom nepomôže.
Osimhen svojim kolegom nepomôže. TASR
Útočník Neapolu Victor Osimhen (24) vynechá stredajší prvý zápas štvrťfinále Ligy majstrov na pôde AC Miláno po tom, čo ho manažér Luciano Spalletti (64) pre zranenie vynechal zo zostavy na zápas.

Nigérijčan, ktorý je s 21 gólmi najlepším strelcom Serie A, už tento mesiac vynechal ligové zápasy proti Milánu a Lecce pre zranenie stehna. V príspevku na svojej webovej stránke Neapol uviedol, že Osimhen absolvoval individuálny tréning mimo mužstva.

Očakáva sa, že namiesto neho nastúpi Giacomo Raspadori, pričom argentínsky útočník Giovanni Simeone je tiež mimo hry pre problémy so stehnom.

Posledné zranenia Osimhena
Posledné zranenia OsimhenaFlashscore

Neapolčania minulý mesiac porazili osemfinále nemecký Eintracht Frankfurt celkovo 5:0 a prvýkrát sa dostali do štvrťfinále Ligy majstrov. Ak sa im podarí prejsť cez milánske AC, v semifinále sa stretnú s Interom alebo Benficou a vzhľadom na svoju ligovú formu by boli favoritom proti obom klubom.

Dôvera, že sa dostanú do ďalšieho kola, však klesla po tom, čo ich štvrťfinálový súper vysoko porazil v Serii A. Ich náskok v lige je doposiaľ dostatočný na to, aby získali svoje prvé Scudetto od roku 1990. V Lige majstrov to pre nich bude oveľa ťažšie, najmä keď sa budú musieť zaobísť bez Osimhena.