Ten Hag nesúhlasí s vylúčením Rashforda: Krutý verdikt, rozhodca si nebol istý

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ten Hag nesúhlasí s vylúčením Rashforda: Krutý verdikt, rozhodca si nebol istý

United sú na poslednom mieste skupiny.
United sú na poslednom mieste skupiny.Reuters
Červená karta Marcusa Rashforda (26), ktorá spôsobila obrovskú zmenu v priebehu stredajšieho duelu Manchestru United v Lige majstrov s FC Kodaň, bola krutá, povedal šokovaný Erik ten Hag (53). Nelichotivá forma jeho tímu na začiatku sezóny napísala v Dánsku ďalšie pokračovanie.

Rasmus Hojlund sa postaral o skvelý štart United, ale po vylúčení Rashforda v 42. minúte ten Hagov tím prišiel o dvojgólový náskok. Pred "Red Devils" teraz stojí skutočne náročná skúška v podobe takmer nutnosti zvíťaziť v zostávajúcich dvoch zápasoch Ligy majstrov. 

"Máte hodinu?" povedal ten Hag pre TNT Sports, keď ho požiadali o jeho názor na zápas a dodal: "Myslím si, že najprv sme hrali veľmi dobre, až kým neprišla červená karta, tá všetko zmenila. Potom sa z toho stáva iný zápas. Je to sklamanie."

Po prehre zostali jeho zverenci v skupine A poslední so ziskom troch bodov. Rashford bol vylúčený po tom, čo v snahe prikryť si loptu pristúpil členok Eliasa Jelerta. Moment vyvolal hnev ten Haga: "Je to kruté rozhodnutie. Išiel si po loptu. Myslím si, že rozhodca si nebol istý."

Ten Hag nebol jediný, kto bol presvedčený, že Angličan nemal vidieť červenú kartu. "Nie, ani za milión rokov to nemala byť červená. Marcus sa len snažil dať nohu pred loptu. Keď to vidíte ako rozhodca, vyzerá to hrozne. Nie je to zlomyseľné a nie je to ani vážny faul," povedal bývalý hráč United Owen Hargreaves vo vysielaní TNT Sports. 

Táto prehra bola prvou v zápase United v Lige majstrov, v ktorom viedli o dva a viac gólov. Zároveň bola premiérovou po získaní dvojgólového vedenia vo všetkých súťažiach od septembra 2014, keď prehrali 3:5 s Leicesterom City

Bola však takisto súčasťou širšieho obrazu najhoršieho štartu klubu do sezóny od roku 1962. Sobotňajšie víťazstvo s Fulhamom zmiernilo tlak na ten Haga - aspoň dočasne. Na európskej scéne ho ale čakajú rušné chvíle.

Tabuľka skupiny A.
Tabuľka skupiny A.Flashscore