Di María sa predstavil fanúšikom Benficy: Cítil som vzrušenie a nádej, že sa vrátim

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Di María sa predstavil fanúšikom Benficy: Cítil som vzrušenie a nádej, že sa vrátim
Di María bol predstavený ako kráľ.
Di María bol predstavený ako kráľ.LUSA
Posledných niekoľko hodín bolo pre majstra sveta hektických. Po tom, čo bol Ángel Di María (35) v stredu oficiálne vyhlásený za posilu lisabonskej Benficy, vo štvrtok odcestoval do Portugalska a neskôr sa prihovoril fanúšikom na Estádio da Luz.

Priaznivci prišli masovo na námestie Centenarium, aby privítali Di Maríu, ktorý sa do klubu vracia po 13 rokoch strávených inde. O 19:04, v narážke na rok založenia klubu, sa Argentínčan objavil na balkóne s výhľadom na námestie.

Spolu s prezidentom Ruim Costom sa Di María prihovoril fanúšikom, hoci ho niekoľkokrát prerušilo skandovanie.

"Viem, že v Portugalsku nie je normálne robiť takéto veci a dnes sú tu všetci kvôli mne. Ten pocit je jedinečný a neporovnateľný," povedal útočník a tento moment označil za "návrat domov".

"Úprimne som všetkým veľmi vďačný - najmä prezidentovi, ktorý mi dal šancu vrátiť sa. Mám husiu kožu. Je to niečo nevysvetliteľné. Zažil som veľa zážitkov na mnohých miestach, ale cítil som vzrušenie a nádej, že sa vrátim domov. Cítim sa opäť šťastný. Rozhodlo srdce," pokračoval.

Pokiaľ ide o jeho ciele v novom pôsobisku, uviedol, že sa cíti rovnako, ako keď prišiel do Lisabonu v roku 2007, keďže chce "pracovať, bojovať a získavať tituly".