Všetko je nakoniec inak. Kluby sa dohodli, Boženík zostáva v Portugalsku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Všetko je nakoniec inak. Kluby sa dohodli, Boženík zostáva v Portugalsku

Boženík (vpravo) je členom slovenskej reprezentácie.
Boženík (vpravo) je členom slovenskej reprezentácie.TASR
Dlho to vyzeralo, že Róbert Boženík (23) nebude pokračovať v kariére v portugalskej Boaviste, v ktorej hosťoval z holandského Feyenoordu, ale všetko je nakoniec podľa informácií serveru 1908.nl inak. Kluby sa dohodli, slovenský reprezentant pokračuje v Primeira Lige.

Boavista si minulé leto pri hosťovaní dohodla opciu za 2,5 milióna eur, ale pre finančné problémy túto možnosť nemohla využiť. Teraz však klub opustilo množstvo hráčov, čo vytvorilo priestor pre deviaty tím uplynulej sezóny v Portugalsku. Po ďalších rokovaniach medzi Feyenoordom a Boavistou sa zrodil definitívny prestup, píše web 1908.nl.

Štatistiky Boženíka v ostatných sezónach.
Štatistiky Boženíka v ostatných sezónach.Flashscore

Boženík podpíše s Boavistou viacročný kontrakt, na základe ktorého by mohol čoskoro urobiť ďalší prestup v Portugalsku. Je však vylúčené, že príde v blízkej dobe. Útočník už skôr zaujal tímy ako Familiacao, Benficu, ale i FC Porto.

Slovák sa bude hlásiť na prvom tréningu pred novým ročníkom v pondelok 10. júla hlavnému trénerovi Petitovi. Feyenoord získa z prestupu Boženíka, okrem finančnej čiastky, aj dvadsať percent z ďalšieho predaja.

Futbalové prestupy a špekulácie