Mbappé potvrdil zotrvanie v PSG, útočiť chce na ďalšie rekordy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mbappé potvrdil zotrvanie v PSG, útočiť chce na ďalšie rekordy

Mbappé sa z PSG nikam nechystá.
Mbappé sa z PSG nikam nechystá.Profimedia
Vedenie PSG má plné ruky práce. Boli oznámené prvé odchody, očakávajú sa prvé letné podpisy a kľúčová postava ostáva naďalej súčasťou tímu. Kylian Mbappé (24) nemá v porovnaní s minulým rokom žiadne zajačie úmysly.

Hviezdneho hráča vlani lanáril Real Madrid a dlho to vyzeralo na prestup do Španielska, až kým francúzsky majster nepredložil poslednú ponuku novej zmluvy. Kanonierovi zostáva do konca kontraktu ešte jeden rok a jeho súčasťou je opcia na predĺženie o ďalších dvanásť mesiacov, ktorá sa musí aktivovať do konca júna.

"Zostávam v PSG aj v budúcej sezóne? Áno, budem naďalej hrať v Paríži," prisľúbil. "Mám ešte ročný kontrakt a klub robí všetko pre to, aby posilnil mužstvo. Budem s tým veľmi spokojný. O nič iné sa nestarám," dodal.

Mbappé je kráľom Ligue 1 a najlepším strelcom súťaže sa stal piatykrát po sebe, keď strelil 29 gólov. Carlos Bianchi, Delio Onnis a Jean-Pierre Papin boli v minulosti taktiež päťkrát korunovaní najlepšími strelcami, zatiaľ čo nikomu sa to nepodarilo šesťkrát.

PSG opúšťajú po sezóne Lionel Messi a Sergio Ramos, ktorí nedostali nové zmluvy. Na druhej strane do Francúzska prichádza Marco Asensio.