Ndiaye s najrýchlejším gólom. Nepriestrelný Diaw a štvrtá strata PSG v sezóne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ndiaye s najrýchlejším gólom. Nepriestrelný Diaw a štvrtá strata PSG v sezóne

Aktualizované
Milan Škriniar pomohol v defenzíve k čistému kontu, ale PSG to stačilo len na bod.
Milan Škriniar pomohol v defenzíve k čistému kontu, ale PSG to stačilo len na bod.Profimedia
Siedme kolo francúzskej Ligue 1 neprinieslo radosť hráčom Paríža St. Germain, ktorí na pôde Clermontu iba remizovali. V zostave hostí nechýbal slovenský stopér Milan Škriniar.

Monako - Marseille 3:2

Súboj, ktorý priniesol otvárací gól už po 31 sekundách. Presadil sa Ndiaye. Bol to najrýchlejší zásah Marseille v Ligue 1 po Gignacovi v septembri 2014 (v dvadsiatej sekunde, pozn.). Odštartoval polčasovú prestrelku, pri ktorej sa nikto z prítomných fanúšikov nenudil. Na konci prvého dejstva svietil na ukazovateli skóre stav 2:2. Po zmene strán strhli tri bodu na svoju stranu futbalisti Monaka vďaka Akliouchemu. Premiéra trénerovi Gattusovi tak na lavičke Marseille nevyšla podľa predstáv.

Štatistika stretnutia
Štatistika stretnutiaFlashscore

Monačania získali v prebiehajúcom ročníku už ôsmy bod po tom, čo inkasovali ako prví. Je to viac než ktorýkoľvek iný tím. Naopak, hostia stratili zasa najviac bodov po strelení prvého zásahu (7).

Clermont Foot - Paríž St. Germain 0:0

Dvadsaťosemročný Slovák bol pri bezgólovej remíze na trávniku celý zápas. V zostave Paríža nechýbal ani Mbappé, ktorý nedohral derby s Marseille v predchádzajúcom kole. Ani francúzsky kanonier, ktorý nastrieľal už sedem gólov, svojmu tímu nedokázal pomôcť. Domáci môžu ďakovať brankárovi Diawovi. Vytiahol desať zákrokov a hostí privádzal do zúfalstva. Tridsaťročný reprezentant Senegalu prežil špeciálny súboj, keďže je odchovancom PSG. V prvom tíme ale nedostal príležitosť.

Pre zverencov Luisa Enriqueho je to štvrté zaváhanie v prebiehajúcom ročníku a zároveň tretia deľba bodov. Odmietli tak ísť do čela tabuľky, kde je Brest s bodom viac (13) a zápasom k dobru. Clermont je predposledné s dvomi bodmi.