Parížania so Škriniarom rozstrieľali Marseille, prišli o zraneného Mbappého

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Parížania so Škriniarom rozstrieľali Marseille, prišli o zraneného Mbappého

Mbappé nebude na duel spomínať v najlepšom.
Mbappé nebude na duel spomínať v najlepšom.Profimedia
Futbalisti PSG vyhrali v 6. kole najvyššej francúzskej súťaže na domácom trávniku nad Marseille vysoko 4:0. Celý zápas opäť odohral slovenský obranca Milan Škriniar (28).

PSG - Marseille 4:0

Súboje ťažkých váh francúzskeho futbalu sa v poslednej dekáde stali pomerne jasnou záležitosťou. "Les Olympiens" totiž od roku 2011 porazili v ligovom súboji Parížanov iba raz a v minulej sezóne im navyše nestrelili ani gól. Štart novej sezóny však nemal presvedčivý ani jeden klub, pretože oba naplno bodovali len v dvoch z piatich súbojov Ligue 1.

Tím z Marseille navyše nezvládol ani kvalifikáciu do Ligy majstrov, a tak už pred štvrtkovým duelom s Ajaxom došla vedeniu trpezlivosť s trénerom Marcelinom, ktorý skončil po 7 zápasoch.

Hostia nemali dôvod na radosť ani v šlágri kola. Kľúčovou postavou duelu sa stal Achraf Hakimi. Ten totiž v ôsmej minúte zakrútil priamy kop presne do pravého horného rohu brány. Ešte do konca prvého dejstva zvýšil skóre Kolo Muani. Škvrnou na trojbodovom zápase bolo pre domácich zranenie hviezdneho Kyliana Mbappého, ktorý musel opustiť trávnik po 32 minútach.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore