Paríž so Škriniarom oslavuje. Monako im prehrou v Lyone spečatilo titul

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Paríž so Škriniarom oslavuje. Monako im prehrou v Lyone spečatilo titul

Milan Škriniar so svojimi spoluhráčmi oslavujú titul z pohodlia gauča.
Milan Škriniar so svojimi spoluhráčmi oslavujú titul z pohodlia gauča.Profimedia
Zverenci Luisa Enriqueho (53), prekvapivo, nezvládli v sobotu potvrdiť majstrovský zárez, a tak museli čakať, ako sa v nedeľu bude dariť ich prenasledovateľovi z Monaka. Kniežatá padli v Lyone 2:3, vďaka čomu mohli v hlavnom meste vypuknúť oslavy.

Lyon - Monako 3:2

Parížania oslavujú rekordný dvanásty ligový primát vo svojej histórii. Od roku 2011, keď klub prevzalo katarské vedenie, je to desiaty zárez. Zároveň spoločne zaznamenali zlatý hetrik. V kádri pridal ruku k dielu aj kapitán reprezentácie Slovenska Milan Škriniar. S tímom, do ktorého prišiel v lete z milánskeho Interu, oslavuje po francúzskom Superpohári druhú trofej v podobe majstrovského titulu.

Aktuálna tabuľka Ligue 1.
Aktuálna tabuľka Ligue 1.Flashscore

Futbalisti PSG sa tak môžu koncentrovať na ďalšie dve trofeje, o ktoré ich čaká do konca aktuálnej sezóny tvrdý boj. O jednu z nich začnú už v stredu na trávniku Dortmundu v prvom semifinále Ligy majstrov. Odveta je v Parku princov na programe o šesť dní neskôr. Máj uzavrie celok Luisa Enriqueho finálovým duelom Francúzskeho pohára proti Lyonu. Do konca aktuálneho ročníka Ligue 1 zostáva odohrať tri strety.

Jubilejný 700. duel PSG pod katarským vedením spečatenie titulu nepriniesol