Škriniar s PSG rozstrieľali trápiaci sa Lyon už v polčase

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Škriniar s PSG rozstrieľali trápiaci sa Lyon už v polčase

Milan Škriniar si začína pôsobenie v PSG užívať so spoluhráčmi naplno.
Milan Škriniar si začína pôsobenie v PSG užívať so spoluhráčmi naplno.Profimedia
Francúzska Ligue 1 v nedeľu uzavrel štvrté kolo. Obhajca z Paríža cestoval na horúci trávnik nevýrazného Lyonu. Domáci inkasovali už v prvom dejstve štyri góly a rýchlo tak prišli o bodovú nádej.

Lyon - PSG 1:4

Vzťahy medzi vedením Paríža a Kylianom Mbappém sa urovnali, no a od jeho návratu do tímu strelilo mužstvo osem gólov. Päť z nich strelil francúzsky kanonier. V ostatných trinástich dueloch za klub či národný tím sa zásahom alebo asistenciou podpísal na devätnástich góloch. Dva pridal aj do siete Lyonu. Zverenci Luisa Enriqueho predviedli jeden z najlepších výkonov v sezóne. Už po prvom dejstve viedli o štyri zásahy. Rovnaký rezultát zažili domáci naposledy v auguste 1966. Vtedy prehrali 2:5. V nedeľu večer 1:4. 

Flashscore známky oboch základných zostáv
Flashscore známky oboch základných zostávFlashscore

Po zmene strán korigoval Tolisso. V drese hostí odohral znova plnú minutáž slovenský reprezentačný stopér Milan Škrianiar. Pri druhom góle Asensia odštartoval akciu prihrávkou na Ugarteho, ktorý vysúval spomínaného strelca. Lyon vôbec premiérovo od ročník 1995/96 zažíva takúto situáciu. Po štyroch kolách má na konte iba bod, čo je najmenej v histórii v tejto fáze súťaže. Futbalisti PSG ešte neprehrali, ale na prvé Monako (10) strácajú dva body.