Messiho debut vyvolal mániu, najlacnejšie lístky za viac ako 1 000 dolárov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Messiho debut vyvolal mániu, najlacnejšie lístky za viac ako 1 000 dolárov

Argentínčan púta očakávanú pozornosť.
Argentínčan púta očakávanú pozornosť.AFP
Vstupenky na debut Lionela Messiho (35) v drese Interu Miami, ktorý by sa mohol uskutočniť 21. júla, už stoja viac ako tisíc eur. Je to totálna horúčka, ktorá sa na South Beach rozpútala napriek tomu, že tím patrí k najhorším v MLS.

"Messimánia" je realitou, ktorá dala zabudnúť na katastrofálnu športovú situáciu posledného klubu z Východnej konferencie so šiestimi ligovými prehrami v rade.

Pred oznámením informácie, že Messi bude hrať za Miami, sa ceny na zápas proti mexickému Cruz Azul v Ligovom pohári pohybovali okolo hranice 40 dolárov. O dva týždne neskôr a po tom, čo Jorge Mas povedal, že argentínska hviezda bude debutovať 21. júla, už nie sú k dispozícii lístky za menej ako tisíc eur. Niektoré z najluxusnejších vstupeniek sa dokonca medzi ľuďmi predávali za viac ako 10 000 dolárov.

Podobne ako sa to stalo v prípade iných veľkých hviezd v Spojených štátoch bez ohľadu na šport, skutočnosť, že si ich môžete vychutnať naživo, zvýšila špekulácie a predaje do netušených hraníc.

Presne to sa deje v prípade duelov Interu Miami do konca sezóny. Či už doma, alebo vonku, cena vstupeniek sa vyšplhala na minimálne 400 dolárov za zápas a stále rastie. Debut svetovej ikony v USA je však absolútnym šialenstvom.