Príchod zo striedačky a vyrovnávajúci gól. Messi po zranení späť v akcii za Miami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Príchod zo striedačky a vyrovnávajúci gól. Messi po zranení späť v akcii za Miami
Messi sa vrátil na trávnik.
Messi sa vrátil na trávnik.Profimedia
Po vynechaní štyroch duelov naskočil Lionel Messi (36) do ostrej ligovej akcie. V drese Interu Miami zažil argentínsky hráč gólový návrat, jeho mužstvo si ale z domáceho súboja MLS proti Coloradu Rapids odnieslo iba jediný bod.

Messi bol pre zranenie podkolennej šľachy viac ako tri týždne mimo hry, vynechal spomínané štyri zápasy Miami, no na domáci stret s Coloradom už bol pripravený. Argentínčan začal duel na lavičke náhradníkov, do diania sa zapojil od štartu druhého polčasu.

Miami - Colorado 2:2

Domáci tréner Gerardo Martino postavil na ihrisko zostavu bez hráčov ako Luis Suárez, Sergio Busquets či Jordi Alba. Okrem uruguajského kanoniera sa na hraciu plochu dostali spolu s Messim všetci bývalí hráči Barcelony.

V prvom polčase to dlho vyzeralo na bezgólový stav, až kým sa krátko pred prestávkou nepresadil hosťujúci Navarro. Messiho chvíľa prišla v 58. minúte - po prihrávke od Negriho namieril svoj pokus z hranice pokutového územia od žrde do brány a vyrovnal na 1:1.

Svojho hviezdneho spoluhráča o pár okamihov neskôr napodobnil jeho mladší kolega - útočník Leonardo Afonso. Dvadsaťdvaročný Brazílčan zaknihoval svoj prvý ligový zásah v aktuálnom ročníku MLS. Podarilo sa mu to po ukážkovej prihrávke stredopoliara Davida Ruiza.

Hostitelia mali príležitosti na ďalšiu trefu, no Messi ich nevyužil. Najprv nechal vyniknúť Zacka Steffena, bývalého gólmana Manchestru City v bráne Colorada. Neskôr z náročného uhla pri zadnej tyči trafil do žrde. Miami za to pykalo v 88. minúte, keď sa o deľbu bodov postaral Cole Bassett.

Tím majiteľa Davida Beckhama má po ôsmich vystúpeniach na tretej priečke Východnej konferencie 12 bodov. Rapid sú so ziskom deviatich bodov na 9. mieste západu.