Návrat Messiho? Argentínčan by mohol hrať už proti Coloradu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Návrat Messiho? Argentínčan by mohol hrať už proti Coloradu
Messiho čoskoro uvidíme na trávnikoch.
Messiho čoskoro uvidíme na trávnikoch.Profimedia
Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) by sa mal vrátiť do zostavy Interu Miami v sobotňajšom zápase zámorskej MLS (v noci na nedeľu o 1:30 SELČ) s Coloradom Rapids. Líder ofenzívy tímu pauzoval od 13. marca pre zranenie zadného stehenného svalu.

Miami v piatok zverejnilo príspevok na sociálnej sieti X s popisom "Je späť". Messi vynechal predchádzajúce štyri stretnutia Interu. Floridský tím naposledy prehral v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov CONCACAF s mexickým Monterrey 1:2. Tento duel dohrával v oslabení, keď bol David Ruiz vylúčený po druhej žltej karte. Hostia výhodu využili a strelili dva góly. 

"Vieme, čo tieto stretnutia predstavujú. Hrali sme proti kvalitnému súperovi a v desiatich sme neudržali výsledok. V odvete sa pokúsime hrať čo najlepšie a vybojovať si postup," uviedol asistent trénera Javi Morales.

Messi pauzuje od polovice marca, keď nedohral víťazný odvetný zápas osemfinále LM CONCACAF s Nashvillom (3:1). Pre zranenie vynechal aj prípravné stretnutia národného tímu proti Salvádoru (3:0) a Kostarike (3:1).