Messi naďalej absentuje, vrátiť by sa mohol na štvrťfinále Ligy majstrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Messi naďalej absentuje, vrátiť by sa mohol na štvrťfinále Ligy majstrov
V aktuálnej sezóne MLS nastúpil Messi do troch zápasov, v ktorých strelil tri góly a na jeden asistoval.
V aktuálnej sezóne MLS nastúpil Messi do troch zápasov, v ktorých strelil tri góly a na jeden asistoval.AFP
Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) vynechá pre zranenie zadného stehenného svalu zápas zámorskej MLS, v ktorom jeho Inter Miami privíta New York City FC (v noci na nedeľu o 0:30). Do zostavy floridského tímu by sa mohol vrátiť v stredu 3. apríla, keď jeho mužstvo odohrá doma vo Fort Lauderdale prvý duel štvrťfinále Ligy majstrov zóny CONCACAF proti mexickému Monterrey (v noci na štvrtok o 2:00).

Messi pauzuje od 13. marca, keď nedohral víťazný zápas Ligy majstrov CONCACAF s Nashvillom (3:1). Pre zranenie vynechal aj prípravné stretnutia národného tímu proti Salvádoru (3:0) a Kostarike (3:1). Od svojho príchodu do Miami vlani v lete nastúpil iba v deviatich z 19 zápasov Interu v MLS.

"Pracuje s fyzioterapeutom. Proti New York City ešte nebude k dispozícii, ale robíme všetko pre to, aby mohol hrať v stredu. Je možnosť, že nastúpi," uviedol podľa AP na adresu 36-ročného útočníka Javier Morales, asistent trénera Miami.

Ostatné mesiace je Messi pomerne často zranený.
Ostatné mesiace je Messi pomerne často zranený.Flashscore

Inter vyhral všetkých päť zápasov v tejto sezóne, v ktorých Messi nastúpil. Prehral však z dva z troch duelov, v ktorých osemnásobný držiteľ Zlatej lopty nehral, vrátane súboja s New Yorkom minulú sobotu (0:4).

Inter Miami - NY City (nedeľa, 00:30)