Messi prispel k postupu Miami gólom a asistenciou. Zranil sa a duel nedohral

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Messi prispel k postupu Miami gólom a asistenciou. Zranil sa a duel nedohral
Messi zaknihoval bilanciu 1+1.
Messi zaknihoval bilanciu 1+1.AFP
Lionel Messi (36) pomohol v stredu futbalistom Interu Miami gólom do štvrťfinále Ligy majstrov CONCACAF. Argentínčan sa ale zranil a pravdepodobne vynechá sobotňajšie stretnutie MLS na ihrisku D.C. United. Osemnásobný držiteľ Zlatej lopty šiel v zápase s Nashvillom predčasne z ihriska pre poranenie sedacieho svalu. Inter odvetu vyhral a v súčte s remízou 2:2 z prvého duelu postúpil ďalej.

Inter Miami - Nashville SC 3:1

Messi strelil gól a na ďalší nahral, súboj sa pre neho však skončil už v 50. minúte. "Má preťažený pravý sedací sval. Nechceli sme riskovať. Skúsili sme, či to na ihrisku vydrží trochu dlhšie, ale mal problémy, preto sme ho hneď stiahli," uviedol tréner Miami Gerardo Martino. "Je pravdepodobné, že v sobotu nebude k dispozícii," dodal argentínsky kouč.

Messi tak asi vynechá druhý zápas MLS za sebou, minulý víkend ho tréner šetril pri domácej prehre 2:3 s Montrealom. Miami má náročný marcový program so siedmimi vystúpeniami, z toho štyrmi počas desiatich dní. Na budúci týždeň by sa kapitán majstrov sveta z Argentíny mal pripojiť k národnému tímu na dva prípravné duely.